sâmbătă, octombrie 8, 2022

Scenograful arădean Doru Păcurar – PREMIANT la Gala premiilor UNITER

 

Gala premiilor Uniunii Teatrale din România (UNITER), eveniment găzduit aseară în Cetatea „Alba Carolina” din Alba Iulia, a fost, pentru scenograful Teatrului de Stat „Ioan Slavici” din Arad, DORU PĂCURAR, tribuna oficială a recunoașterii muncii sale de o viață, a talentului și seriozității sale.

Doru Pacurar a primit premiul UNITER pentru întreaga activitate de scenograf. Pe pagina sa de socializare și pe cele ale colegilor și prietenilor săi, curg mesajele de felicitare, distincția fiind una în măsură să ridice nivelul de recunoaștere a valorii colectivului Teatrului de Stat din Arad.

Aradul a mai avut o nominalizare pentru „Cel mai bun spectacol”: „Orașul nostru”, după piesa lui Thornton Wilder și în regia lui Cristian Ban – prestație care s-a bucurat și se bucură de aprecierile publicului și care poate fi urmărită în această stagiune pe scena Teatrului din Arad – vezi PROGRAMUL SPECTACOLELOR.

 

AICI – lista premianților la Gala UNITER – 2018.

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news