marți, iulie 5, 2022

Scor de tenis le-au dat PUȘTII UTA-ei Clujenilor, în semifinala LIGII ELITELOR

UTA – Ardealul Cluj 6 – 0 (3 – 0)
Trupa lui Sandu Gaica și Adi Ungur se poate gândi deja la finala Cupei României. Ziua de ieri a adus  o după-amiază fantastică pentru băieții echipați în roșu și alb care i-au zdrobit pe cei de la Ardealul Cluj, rivalii lor din seria de vest cu 6-0! Triumful reprezintă continuarea finalului de forță din seria vestică a Ligii Elitelor, acolo unde utiștii au câștigat ultimele trei meciuri la scoruri asemănătoare, de două ori 6-0 (la Vâlcea și Severin), plus un 7-0 acasă cu Pitești.

David Miculescu a deschis drumul spre categorica victorie de ieri, atacantul a înțepat din careul mic o lovitură de colț executată de pe stânga de Dumitru, 1-0 (6). David e fiul fostului atacant arădean din anii 2000, Vali Miculescu.

Mohaci a recuperat în fața careului arădean un corner al vizitatorilor, i-a oferit mingea lui Dumitru, cursă de peste 50 de metri în stânga și pasa la Miculescu în dreapta, golgeterul arădenilor a făcut o piruetă superbă în 8 metri și a marcat pe lângă portar, 2-0 (36).

Avea să fie 3-0 exact la timpul potrivit ca meciul să fie decis: tot Mohaci a blocat un atac, Merian a păstrat posesia și l-a deschis în banda stângă pe Nistor, pasă în adâncime pentru Isac, ”căpitanul” a centrat pentru același Miculescu, iar hattrick-ul era semnat cu șut la colțul scurt din 7 metri, 3-0 (39).

Vizitatorii au încercat să reacționeze după pauză, dar defensiva arădeană a funcționat, din nou, perfect. Apoi ofensiva a continuat sarabanda golurilor. Utiștii au pasat frumos în suprafața de pedeapsă pe traseul Nistor – Isac – Andrei Merian, ultimul l-a „mitraliat” pe goalkeeper cu șut plasat din 8 metri ușor dreapta, 4-0 (50).

Lovitură liberă Gavrilă de la 20 de metri stânga, mingea a ricoșat în colțul opus al suprafeței de poartă, de unde Lucian Vidican a fost precis, 5-0 (55).

Concluzia a scris-o Dumitru Isac, cu lovitură perfectă de cap din 6 metri la colțul lung, din centrarea lui Gavrilă, 6-0 (57).

UTA: Zamfir – Haloș, Salka, Vidican, Mohaci – Dumitru, Isac, Hrezdac, Merian – Miculescu, Nistor. Au mai intrat: Gavrilă, Duma, Tăședan, Cocriș, Pașcu.

Returul cu Ardealul e programat miercurea viitoare, dar, până atunci, UTA are o nouă zi de foc: sâmbătă primește vizita Viitorului Constanța, în primul meci al semifinalelor Ligii Elitelor.

 

 

Ultimele Știri

Related news