CAMPANII

Se încarcă „tunurile” politice la Sebiș. Consilierul Județean Marius Sulincean vorbește despre „dinastia Feieş pe model nord-coreean”

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Marius Sulincean: Suntem curioşi cum vor încerca să acopere liberalii tunurile administrative de la Sebiş

„Tânărul vlăstar liberal Cristian Feieş, a prins dintr-o dată glas şi mânat de ambiţii politice, probabil moştenite din familie şi-a reamintit dintr-o dată că este consilier judeţean. În această calitate şi cu gândul ca vulpea la struguri, în cazul de faţă la primăria Sebiş, „micul prinţ” sare la deputatul social-democrat Dorel Căprar care şi-a permis să spună cetăţenilor adevărul cu privire la dezastrul generat şi menţinut de PNL în materie de drumuri judeţene. Politica e o chestiune serioasă iar dacă Feieş Jr păşeşte deja cu stângul pe calea pavată cu miniciuni de Falcă şi Cionca, nu este deloc un semn bun. Oamenii au discernământ şi mai ales ochi şi minte să constate şi să analizeze de ce căile rutiere sunt praf în judeţul Arad, în timp ce administraţia liberală stă la căldurică, aruncând bani pe serbări câmpeneşti şi distribuind contracte cu dedicaţie firmelor de casă.

Şi pentru că am adus vorba despre Sebiş, e un fapt ştiut că principalul lucru pe care locuitorii oraşului îl reproşează fostului primar PNL este lipsa de transparenţă administrativă pe care a menţinut-o în timpul mandatelor succesive. Eterna secretomanie liberală, la adăpostul căreia s-au derulat atâtea şi atătea jonglerii pe lângă lege. Aceeaşi cetăţeni sunt de părere că nu este cazul să se instituie o „dinastie Feieş” la Sebiş, pe model nord-coreean, pe simplul motiv că şi în cazul de faţă aşchia nu sare mai departe de trunchi.

Când PNL va pierde pentru totdeauna Sebişul, iar asta se va întîmpla cât de curând, suntem chiar curioşi cum vor reuşi să acopere matrapazlâcurile şi hoţiile „domniei Feieş” şi în acelaşi timp să explice oamenilor cum a fost gestionat banul public, provenit din taxele şi impozitele plătite de comunitatea locală” afirmă Marius Sulincean, liderul grupului PSD-Alde din Consiliul Judeţean Arad

 

Biroul de Presă al PSD Arad

Critic Arad, 13 martie 2018 3:56