duminică, februarie 5, 2023

Se poate, dacă ai cu cine: Miss Marion Davies le zâmbește din nou arădenilor, de pe Strada Mețianu

 

Lucrarea de pe strada Mețianu a fost realizată în nici mai mult, nici mai puțin de 3 zile, fiind definitivată ieri, 28  iulie, 2016. Costurile au fost plătite integral de  Coca-Cola Company. Pictura murală reprezentând-o pe faimoasa actriță americancă a anilor ’20-’30, Miss Marion Davies, a însemnat refacerea integrală a unei lucrări datând de la mijliocul anilor `90 și executată de „niște băieți din Ungaria” – complet distrusă de intemperii, dar iubită de arădeni, așa cum au demonstrat campaniile din jurul ei (una dintre ele, inițiată și bine condusă de site-ul aradulture.ro).
Artișii Sabin Chintoan și Cătălina Oproiu sunt cei care au  executat lucrarea. „Noi am fost contactați de Coca-Cola prin intermediul antreprenorului lucrării, Miron Câlția si inițiatorul ei, Titi Cladovan” – au declarat aceștia pentru presa locală. Cei doi pictori sunt din Arad, respectiv Timisoara, și spun că „de câțiva ani avem un proiect comun de pictură atât murală, pe pardoseală, cât și pe pânză.”

Foto: Gigi Budiu

 

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news

1 COMENTARIU

  1. Ma bucur nespus , era o placere sa vezi imaginea .
    In prezent nu ma mai deplasez pana acolo , dar ma bucur , bravo Aradeni de suflet , felicitari companiei Coca Cola , a renascut frumusetea .

Comentariile sunt închise.