Se schimbă garda și la DGA: „Incoruptibil-dezagreatul” comisar-șef Cosmin CANAVEA, de la IPJ Timiș – numit șef la Arad după pensionarea lui Vitia MEREANU

 

„Incoruptibilul” și „dezagreatul” totodată comisar-șef Cosmin CANAVEA a fost numit la conducerea Serviciul Județean Anticorupție (SJA) Arad din cadrul Direcției Generale Anticorupție (DGA). El vine de la Timișoara, unde a ocupat funcția de șef birou la Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice (SICE) și îl înlocuiește pe comisarul-șef Vitia Mereanu, care s-a pensionat.

Pentru presa din județul vecin, această știre pare o „AVANSARE-ȘOC”

„Cel mai incoruptibil ofițer din Poliția Timis” – scrie impactpress.ro comisarul sef Cosmin Canavea, cel care a sesizat faptele și  care a colaborat cu procurorii DNA în dosarul coruptiei de la IPJ Timiș, „a fost recompensat profesional, în sfârșit, pentru riscurile asumate în urmă cu cinci ani, când si-a adus o contributie decisivă la dovedirea legăturilor infracționale dintre șefii polițistilor din Timiș și membrii clanului Viscol, din Lugoj.

Pentru că devenise o persona non grata printre colegii sai, care nu se mai simțeau în siguranță în preajma sa, după ce s-a aflat că folosește tehnica de ascultare împotriva lor, comisarul-sef Cosmin Canavea și-a facut raport de mutare la DGA, pentru a-si continua cariera într-o noua calitate, cea de politist anticoruptie. La vremea respectiva, în mai 2016, răspunsul Ministerului a fost negativ.”

Loading

Facebook Comments Box
Despre Critic Arad Articolele 6490
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.
I accept the Privacy Policy