sâmbătă, mai 28, 2022

Se scumpește gigacaloria. În mintea lui Bibarț, consilierii PSD sunt vinovați

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Primăria municipiului Arad a fost informată de emiterea deciziei  Agenţiei Naţionale de Reglementare în Domeniul  Energiei nr.944 din 30.06.2017. Aceasta prevede o majorare a preţului de producere a energie termice începând cu data de 1 septembrie 2017. Astfel din această toamnă preţul gigacaloriei va ajunge la 362 lei,  faţă de 351 lei/Gcal cât este  în prezent.  Viceprimarul municipiului Arad, Călin Bibarț își exprimă îngrijorarea față impactul pe care îl va avea decizia Guvernului asupra cetățenilor Aradului, care vor trebui să facă față unui nou val de scumpiri.

„După ce de mai bine de 4 luni de zile consilierii PSD refuză să voteze atribuirea către CET a distrubuirii energiei termice,  acum Guvernul prin adresa ANRE anunţă şi scumpirea gigacaloriei pe lângă alte scumpiri la gaze, electricitate şi combustibil ceea ce  crează mari probleme în aigurarea energiei termice pentru populaţie în această toamnă. Vom încerca să găsim soluții, astfel încât decizia Guvernului de majorare a prețurilor să nu afecteze cetățenii Aradului, care nu au nicio vină ”,  a declarat viceprimarul municipiului Arad, Călin Bibarţ.

Birou de presă al Primăriei Municipiului Arad

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news

1 COMENTARIU

  1. Privirea de ” boulean” , dicția de ” clonțopan”, și mintea franjuri.

Comentariile sunt închise.