marți, ianuarie 31, 2023

SEBIȘ… încă un „tămbălău informațional”: cu 12 cazuri de COVID-19, „avem FOCAR, dar NU INTRĂM ÎN CARANTINĂ!” conform lui Cristian Feieș. Conform altor surse, sunt 50!

 

E (din nou) tămbălău în Sebiș – deși până să nu posteze  Cristian Feieș pe pagina sa de Administrator Public al orașului dezmințirea zvonului potrivit căruia localitatea ar putea intra în carantină, habar nu s-a avut de zvon!

Este public și numărul celor CERT infectați cu SarsCoV2 în Șebiș: „12 despre care știu eu sigur” – conform unor surse medicale – dintre care doi într-un spital privat, aflați într-o stare avansată a bolii, dar ținuți sub control și restul… care cum – niciunul de terapie intensivă, dar cu simptome specifice cazurilor de COVID.

De la 3 cazuri în sus, conform ordonanțelor în vigoare, localitatea se consideră focar.  Sebișul se află în zona aceasta, dar nici vorbă să intre în carantină pentru că, în conformitate cu aceleași ordonanțe, ar trebui să existe 60 (orașul, cu satele aparținătoare, are 6000 de locuitori).

Prin postarea de mai jos, Cristian Feieș încearcă să-i liniștească pe Sebișeni… dar mai mult le „dă material” contestatarilor măsurilor dispuse de guvern – coronascepticilor și coronacredulilor deopotrivă -, și așa iritați, să se irite și mai mult:

https://www.facebook.com/FCAPSebis/posts/294071888712197

 

…mai cu seamă că un zvon, pornind din mediul medicilor de familie, afirmă că în Sebiș există cel puțin  50 de cazuri!

De asemenea, mai multe teste (în jur de 25) sunt în curs de efectuare la DSP, iar rezultatele urmează să apară deseară – iar acesta reprezintă un motiv de „îngrijorare colectivă” la momentul actual.

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news