Șefu`… până-ți revii tu din „șocul viitorului”, facem și noi ceva cu prezentul?! Sau lași chioșcul ăsta așa ANUME ca să ți se vadă adevărata opinie despre PRESĂ?

 

Chioșcul ăsta de pe colțul Căii Aurel Vlaicu cu „Cocorilor” a fost spart prin iarnă. N-a fost nicio știre… nici măcar un comunicat de la „Locală”, IPJ, Primărie, Jandarmi… nimic. N-a contat. N-a parcat niciun cretin pe trecerea de pietoni de la mall, n-a amendat niciun polițist local un grăbit pe care-l trecea la budă și n-a mai avut timp s-ajungă la tomberon, nu s-au tamponat doi papagali, n-a luat foc nimeni și nimic – a trecut și trece așa… aproape neobservat de mai bine de două anotimpuri Pare o ascunzătoare pentru dealerii care vând chestii în zonă și l-au plătit pe „ăla cu chioșcul” să-l lase așa!…

Atitudinea administratorilor publici față de faza asta spune multe: cam asta e părerea lui Falcă despre presă, în general – dacă nu-i a lui, foarte bine că se sparge și e minunat dacă trece cât mai multă lume pe acolo ca să-i contempleze dezastrul. „Așa pățești dacă nu plătești unde trebuie! Nici pe demolat și ras de pe fața pământului nu cheltuiesc bani cu tine, boschetarule!” – parcă-l aud. E genul de individ care dacă și-ar vedea opozanții cerșind la colțul străzii îmbrăcați în zdrențe, și-ar chema televiziunea și ar face chef singur în birou!

Șefu`, pe dreptate vorbind așa, ca-n cartier, nu că părerea noastră despre tine ar fi alta decât că ești un fel de chioșc ambulant de la care cumpăra lumea chestii care să-l facă mai informat, dar care a fost spart acum ceva vreme și pe care acum se pișă câinii vagabonzi și nici măcar boschetarii nu-l mai frecventează – respectiv mizeria ce a mai rămas din ceva ce niciodată nu a fost „ce trebuie” – dar, orișicâtuși, ești primarul Aradului, sau ce căcat ești?! Nu văd că faci nimic ca să ne-o schimbi…

Apropo, când ai fost la „Brucsles” sau, adineaori, la Tokyo, așa ai văzut tu că arată chioșcurile de presă?! Îți pui câinii de pază să-i amendeze pe niște necăjiți care aruncă gunoi pe domeniul public, dar gunoiul de pe domeniul public care ești, și care e mai evident decât absolut orice, cum e chioșcul ăsta din intersecția de la UTA – când îl amendezi?!

Loading

Facebook Comments Box

3 Comentarii

  • De la Wikipedia, enciclopedia liberă

   Gheorghe Falcă
   Date personale
   Născut 22 februarie 1967 (51 de ani)
   Brad, județul Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.
I accept the Privacy Policy