marți, decembrie 6, 2022

Semlăcanul Adrian Petcu are doar 12 ani, iar vocea sa de AUR a cucerit Transilvania

 

Arădeanul Adrian Petcu, de 12 ani, din comuna Semlac, a fost declarat, unanim, marea revelație a unui festival de muzică, extrem de complex, care a avut loc recent la Bran (Brașov). Este vorba despte Festivalul Bran Winter Fest, desfășuratat în preajma Zilei de Dragobete și care se află la a VI-a ediție!

Elev al Școlii gimnaziale „Ștefan Bozian” din Șeitin, Adrian Petcu, sub îndrumarea profesorului-coordonator Elena Unc, a obținut nu mai puțin de patru trofee, la toate secțiunile prezente în concurs: pop românesc, pop internaţional, folclor şi etno. Performanţa este cu atât mai remarcabilă cu cât la acest festival au participat în jur de 40 de tineri artişti.

„Reprezintă Aradul în toata țara, de unde se întoarce cu trofee. Cea mai recentă performanță este cea de la Bran. Acum se pregătește să lanseze un album de pricesne, cu ajutorul doamnei Elena Seulean și a părintelui Filip, din Cluj”, ne declară un apropiat al lui Adrian Petcu.

 

Ultimele Știri

Related news

3 COMENTARII

  1. Bravo Adrian, toată stima doamnei coordonator şi nu în ultimul rînd familiei, Aurelia şi Emil Marc din Semlac. Nu vreau să fiu maliţios, însă s-a strecurat o notă falsă în titlu (dacă tot vorbim de muzică) şi anume „Semlăcan”. Localitatea se numeşte Semlac, mai potrivită mi se pare formularea Semlecan, în aceiaşi logică în care nu se pronunţă de exemplu Arădan, ci Arădean. În rest, să auzim numai de bine.

    • Caline… ce zici tu pare logic, dar nu e. Nu cred ca `Semlac` se conjuga ca `Arad`, ci ca… Nadlac, de exemplu. Nu zici `Nadlecan` sau `Mexicean`. Plus ca `Semlecan` suna ca zidu`!…

  2. Esti un copil minune…cu o voce de aur .
    Ne vedem curind in Germania…Pupici Adrian

Comentariile sunt închise.