CAMPANII

Senatorul Ioan Cristina: „Îl susțin CATEGORIC pe Călin Abrudan în cursa pentru preşedinția Ligii Aleșilor”

 

A.M.R. – „au mai rămas„ – pentru cei care nu au făcut armata,  două zile până la alegerile pentru funcția de președinte a Ligii Aleșilor Locali ai PNL Arad și candidatura primarului Ineului, Călin Abrudan, se anunță a fi din ce în ce mai solidă. Astăzi, senatorul Ioan Cristina  s-a alăturat deputatului Eusebiu Pistru , anunțând că va susține candidatura acestuia, plasându-se astfel în opoziție cu tabăra Falcă-Cionca.

 

[COMUNICAT DE PRESĂ – SENATORUL IOAN CRISTINA]

„Consider că cea mai bună soluție pentru conducerea Ligii Aleșilor Locali este primarul Ineului, Călin Abrudan. Suntem prieteni apropiați de aproape 20 de ani, îi cunosc foarte bine calitățile de lider, iar dezvoltarea extraordinară a orașului Ineu sub conducerea sa demonstrează capacitățile manageriale ale lui Abrudan.” a afirmat  senatorul Ioan Cristina.

Am convingerea că este nevoie de o nouă conducere a Ligii Aleșilor, una care să unească aleșii locali pentru a începe construcția atât de necesară filialei noastre. Avem peste 500 de aleși locali în județul Arad, din care majoritatea îl susțin pe Călin Abrudan, fiindu-le evident că doar el poate mobiliza lucrurile. Îi doresc mult succes prietenului meu Călin și sunt convins că va fi învingător la alegerile de vineri, de la Sebiș!”  a mai declarat senatorul PNL, Ioan Cristina.

Critic Arad, 27 septembrie 2017 3:11

https://centaur.ag/wps/antibiotics/