joi, mai 26, 2022

Sepsi – UTA 3 – 0… „fără drept de apel”

 

Sepsi – UTA 3 – 0 (1 – 0)

Sepsi: Niczuly – Deligiannidis, Bouhenna, B. Mitrea, Ștefănescu – Fofana, Vașvari – Nouvier, Achahbar, Petrila – Safranko. Au mai evoluat: Golofca, Aganovic, A. Fulop, Gal-Andrezly.  Antrenor: Leo Grozavu

UTA: Iacob – Bustea, Erico, Melinte, Roumpoulakou – Miculescu, Albu, Isac, Buhăcianu – Hora, Morar.  Au mai evoluat: Roșu, Ursu, Tescan, Ioniță. Antrenor: Laszlo Balint.

Arbitri: Horia Mladinovici (București) – Daniel Mitruți (Craiova), Alexandru Vodă (Alba Iulia). Rezervă: Vlad Baban (Iași).

Observator de arbitri: Augustus Constantin (Râmnicu-Vâlcea).

Seps este finalista sezonului trecut din Cupa României și cel mai tânăr club din primul eșalon fotbalistic având doar 9 ani.

Deligiannidis  a cerut un penalty în minutul 9 după un contact cu Roumpoulakou. Cu  două minute înainte Petrila a executat periculos o lovitură de colț.

Elevii lui Laszlo Balint au construit cu greu din defensivă Morar trage de la 28 de metri, dar destul de departe de poarta lui Niczuly. În minutul 28 Buhăcianu,  pătrunde până aproape de linia de fund, Nouvier pare să-i atingă piciorul drept, dar Mladinovici dă doar corner!  UTA  a avut reacție după golul primit Buhăceanu a fost aproape de gol pe finalul primei reprize, trage slab, cu exteriorul, exact în Niczuly, care îi închisese  unghiul.

În debutul părții secunde Safranko trage din marginea careului, portarul Iacob deviază mingea.  Morar a deviat o minge în minutul 50 irosind o bună ocazie de a marca. După golul doi se putea relansa meciul dar Ursu aflat singur a tras în portar. În ultimul meci oficial din acest an la Arad vine Astra.

Așa s-a marcat:

Minutul 31, Achahbar a tras un șut din careu, portarul Iacob respinge în față, defensiva nu îndepărtează mingea Safranko trimite în plasă, 1 -0.

Minutul 80, jocul stagna  a venit o centrare în gura  porții trimisă de Aganovic, Safranko a reluat din 6 metri sub bară, 2 – 0.

Minutul 83, Golofca pune piciorul pentru a devia mingea în plasă, 3 – 0.

Ultimele Știri

Related news