marți, decembrie 6, 2022

SERVICIUL DE INVESTIGAȚII CRIMINALE ARAD, premiat pentru merite deosebite

[COMUNICAT DE PRESĂ]
SERVICIUL DE INVESTIGAȚII CRIMINALE ARAD, PREMIAT PENTRU MERITE DEOSEBITE

Luni, 25 martie 2019, de Ziua Poliției Române, în cadrul unei ceremonii desfășurate în sala de protocol a Centrului Cultural al M.A.I., Serviciul de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Arad a fost premiat pentru merite deosebite în activitatea de investigații criminale.

Șeful S.I.C., dl. comisar șef de poliție Adrian Șimon, a primit această distincție de la Inspectorul General al Poliției Române, dl. chestor general Ioan Buda, pentru activitatea serviciului, în urma căreia s-a reușit identificarea cu operativitate a autorilor furturilor comise prin explozie asupra bancomatelor din Arad și alte localități din țară, precum și pentru identificarea autorilor în faptele comise cu violență în perioada 2018-2019.

De asemenea, d-lui comisar șef Adrian Șimon i-a fost înmânată, de președintele Corpului Național al Polițiștilor, dl. chestor Petre Stancu, placheta „Polițist de Onoare”, acordată în fiecare an celor mai merituoși polițiști din cadrul Poliției Române.

 

Biroul de presă al IPJ Arad

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news