Acasă ȘTIRI Spanik Norbert Mihai, fost candidat la Primăria Sintea Mare, și-a înjunghiat un alegător...

Spanik Norbert Mihai, fost candidat la Primăria Sintea Mare, și-a înjunghiat un alegător și are dosar penal pentru tentativă de omor

0
Spanik Robert Mihai

Spanik Norbert Mihai  – fost candidat pentru postul de primar al comunei Sintea Mare din partea PMP la scrutinul din 2020 (ulterior membru AUR) este cercetat pentru tentativă de omor după ce acum o săptămână n-a știut să gestioneze altfel un conflict cu un alegător (dintr-o informație neconfirmată, se pare că erau veri) decât prin a-l înjughia!

Biroul  de  Informare  şi  Relaţii Publice  din  cadrul Parchetului  de  pe  lângă  Tribunalul  Arad   este  împuternicit să  aducă  la  cunoştinţa opiniei  publice  următoarele:

La nivelul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad se efectuează cercetări privind săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor ,prev. de art. 32 al. 1 C.p. rap. la art.188 al. 1,2  C.p., de către inculpatul  S.N.M. În urma investigaţiilor efectuate în cauză a rezultat că la data de 07.06.2022, în jurul orelor 19,00, în localitatea Sintea Mare, jud. Arad, pe fondul unui conflict determinat şi de atitudinea persoanei vătămate, inculpatul  S. N. M.  i-a aplicat persoanei vătămate MMA- care a fost agresivă verbal, o lovitură cu un cuţit în zona intercostală dreapta, cauzându-i o plagă înjunghiată care i-a pus viaţa în primejdie.

La data de 08.06.2022 inculpatul SNM a fost prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Arad cu propunerea de arestare preventivă.
Urmărirea penală continuă.

(Cf. Ministerul Public – Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad)

 

Exit mobile version