ȘTIRI

Spărgătorii de căsuțe de pe ȘTRAND sfidează polițiștii locali și fură de sub nasul lor! FII ATENT cu câtă lejeritate trece un HOȚ PROFESIONIST pe lângă patrulă!

 

Așa cum știți, urmare a „noii strategii” la care directorul Poliției Locale Arad, Adrian Toma, lucrează… de când a fost instalat, sediul Poliției Locale de pe Ștrandul Neptun se desființează, urmând ca clădirea recondiționată cu bani grei tocmai ca să fie sediul central al instituției subordonate Primăriei Arad, să fie preluată de RECONS (tot o societate a Primăriei) și să i se dea o altă destinație (conform surselor noastre, un fel de „Școală pentru Polițiști Locali”, afiliată Universității „Aurel Vlaicu”)… găsiți toate amănuntele și poziția oficială a administrației publice în articolul asociat…

Ei bine, despre cât de inspirată e această mutare ne explică, într-o filmare de 28 de secunde, un (cel puțin deocamdată) hoț necunoscut, specializat în „golit căsuțe de pe ștrand”… atât de specializat încât în urmă cu trei nopți (duminică spre luni, 27 iulie) a reușit nu doar să spargă TREI asemenea căsuțe și să le golească de lucrurile valoroase, ci și să treacă cu prada pe sub camerele video de care e împânzit (absolut degeaba!) ștrandul,  și să treacă, la pas, cu plasele în mână le lângă (fostul?) sediu P.L.A…. asta după ce a depășit, cu o lejeritate de maestru, un echipaj de la „Ordinea Publică” a Poliției Locale (pe tura domnului Raul Lucaciu, dacă am înțeles corect) ce patrula… ca să prindă hoți!
Nici măcar nu i-a salutat… și nici patrula pe el!
La ora 3.29 dimineața… când toată lumea-i ruptă de ea însăși.

„Amuzant” e că una dintre căsuțe aparține Vioricăi Graur, fosta șefă a Poliției Locale și actualul director al Gărzii de Mediu – de la care „hoțul nostru anonim” a cules un aparat de cafea. Se știe că a mai furat două boxe audio și două biciclete scumpe… în rest nu se știe nimic… așa încât hoțul a ieșit la recoltat și a doua noapte, când a fost surprins – dar a fugit, prinzând o viteză cel puțin cvadruplă față de cea a echipajului care-l urmărea!

Bravo hoțului!… ce altceva să concluzionăm având în față această epică, derulată într-un moment-cheie pentru liniștea noastră și strategiile lor…
Mulți înainte – dacă așa merge treaba.. căci NU, NU L-AU PRINS nici până acum… deși îl au pozat și filmat din toate pozițiile!

 

Articol asociat:

Mutarea Poliției Locale de pe Ștrandul Neptun – o combinație Toma-Mehelean, pe planurile strategice ale capilor Coldea-Falcă?… Așa pare!

Lucian Valeriu, 30 iulie 2020 8:45