marți, martie 28, 2023

Spectacolul regizoarei arădene Carmen Lidia Vidu se joacă la New York. Vezi mesajul emoționant pe care l-a transmis celor de acasă

 

Spectacolul regizoarei Carmen Lidia Vidu  „Eu. O casă de păpuși” s-a jucat în premieră,  în 18 noiembrie, în New York, la HERE Arts Center. Urmează încă două  reprezentații, astăzi 19 noiembrie și mâine 20 noiembrie la HERE Arts Center – New York, SoHo, Manhattan.

Carmen Lidia Vidu este un spectacol în sine. Înghite și crează lumea cu sufletul iar acum, o acaparează la propriu, peste ocean. În culisele spectacolului, o ancoră intimă a gândurilor și trăirilor ei, fără mască, a fost îndreptată spre mama sa și spre Aradul său natal. Un mesaj emoționant de sincer a scris regizoarea Carmen Lidia Vidu pe pagina sa de facebook… O dovadă netrucată a dragostei care-i definește sufletul și-i autentifică întreaga creație artistică:

„Mamă dragă, am spectacol la New York. E multă presiune. Poza a ieșit neclară. Sper ca cele 3 reprezentații să fie o bucurie. Mă gândesc la voi. Salut Aradul. Vă iubesc.” 

În spectacolul „Eu. O casă de păpuși ”  regizoarea Carmen Lidia Vidu mixează emoționant Ibsen, film noir și muzică live cu inspirație din celebrul personaj Nora al lui Ibsen. Potrivit criticii de specialitate, viziunea regizoarei Carmen Lidia Vidu este complet ieşită din comun, din limite și din tipare. Spectacolul este prima producție din proiectul „Surorile Heddei. Susținerea femeilor artist din România și Estul Europei”, cîștigător al Ibsen Scholarship 2014, fiind o coproducție a Teatrului Odeon și a Asociației Române pentru Promovarea Artelor Spectacolului.

 

Ultimele Știri

Related news