Spital nou în curtea „Municipalului”? Se discută serios despre asta

 

Foarte generosul și inexploatatul spațiu din aripa vestică a Spitalului (fost) Municipal – actualmente parte a Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad – ar putea fi terenul pe care se va construi un spital nou, dacă demersurile începute la cea mai recentă dintre ședințele Consiliului Local Municipal se vor concretiza practic. Primul pas a fost făcut, prin aprobarea unui studiu de fezabilitate a acestei idei.

Discutăm despre peste 2000 de metri pătrați, amprentă la sol, situați în stânga pavilionului care găzduiește Secțiile de Urologie și Chirurgie – adică de vreo 4 – 5 ori mai mare decât, să zicem, Centrul Medical „Laser System” de pe Șaguna -, unde actualmente se află… nimic. Niște hale, construcții provizorii, în care, odinioară, funcționau spălătoria, tâmplăria și alte servicii care de 25 de ani au fost desființate, așteaptă… să le fie sparte lacătele și pereții de tablă.

Spațiul permite, conform documentării noastre, ridicarea unui pavilion pe 4 nivele, plus parcare la subsol. Are intrare separată din „Mihai Viteazul” și este liber de sarcini – fiind proprietatea Primăriei.

Facebook Comments Box

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.
I accept the Privacy Policy