sâmbătă, aprilie 1, 2023

Spitalul Județean Arad este în COLAPS: „Unitatea nu poate să mai suporte nici TESTELE angajaților! Folosim REACTIVI EXPIRAȚI în TRANSFUZII! Personalul are mii de zile de concediu neefectuate! Directoarea de îngrijiri nu știe să gestioneze situația!”

 

Conducerea Spitalului Județean Arad ne trimite, prin biroul de presă al Consiliului Județean, comunicate de presă absolut aiuritoare din care, dacă n-ai fost pacient niciodată în acest județ, nu știi nimic despre cum stă treaba cu adevărat acolo, înțelegi că „totul este / va fi bine” – zădărnicind astfel DREPTUL LA ADEVĂR!
Am  scris de atâtea sute de ori despre asta încât ne-am resemnat cu corupția, prostia autorităților și incapacitatea cadrelor de a găsi SOLUȚIA PROPRIULUI DEZASTRU (cei care nu ne-au citit investigațiile, opiniile și știrile „seci” despre Spitalul Județean pot să pornească de la ACEST LINK) – și iată o mostră a „universului roz” în care încearcă maimuțele astea politice să ne mintă că ne plimbăm, trimisă chiar în această după-amiază:

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Aparatură în valoare de 314.160 de lei a fost predată astăzi către Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad.

Aparatura medicală a fost achiziționată în baza proiectului transfrontalier ROHU 72 „Rețea transfrontalieră pentru îmbunătățirea capacității de răspuns și amanagementului riscurilor în situații de urgență” având ca obiectiv general finanțarea unor investițiiși achiziția de echipamente pentru beneficiari cu responsabilități în gestionarea situațiilor de risc(inundații, cutremure, alunecări teren, etc.) din zonele de graniță dintre România și Ungaria.

În scopul creșterii calității actului medical prin dotarea cu echipamente medicale conform standardelor europene a fost achiziționată o stație centrală de monitorizare care include 4 monitoare, 4 suporți de perete și sistem informatic. „Am majorat patrimoniului public al Județului Arad cu aceste bunuri în valoare de 314.160 lei, care au fost date în administrare directă Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă. Suntem convinși că aceste echipamente vor contribui la buna funcționare a spitalului și la creșterea calității actului medical”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Și iată CE NU NI SE TRIMITE (dar primim chiar din partea CADRELOR MEDICALE) – respectiv CORELAREA REALITĂȚII DIN SPITAL CU CEA DIN DECLARAȚIILE OFICIALILOR!

Cu data de ieri, urmare a întâlnirii „Comandamentului de Criză al SCJU Arad” (despre existența căruia habar n-aveam!) s-a decis și afișat întru atenția personalului angajat următoarea decizie:

…despre acest act – niciun comunicat de presă!… asta în condițiile în care 7 din 10 cadre medicale lucrează „cu coronavirus la purtător” (informație pe care ORICE CADRU MEDICAL o confirmă – singura condiție fiind să fie întrebat).

„Spitalul este în colaps! Nu poate să mai suporte nici testele angajaților! Iar folosim reactivi expirați in UTS (Unitatea de Transfuzii Sanguine – n.n.)! Personalul are mii de zile de concediu neefectuate. Directoarea de îngrijiri nu știe să gestioneze situația.” – ne transmit sursele noastre din secțiile SCJUA concluziile CELOR DIN PRIMA LINIE!

Întrebăm și noi, făcând pe proștii, „păi cum stă treaba cu anunțurile de angajare promovate la greu?!” „Au angajat piloși de partid pe care nu-i pot lăsa la patul pacientului singuri, fiind fără niciun fel de experiență. Le-au făcut contract pe o lună de zile („ca să treacă câți mai mulți pe la RUNOS (Serviciul de Resurse Umane – n.n.) … iese mălai!”) – ni se răspunde cinic – dar  preferăm acest cinism – etalat chiar de „unul dintre ei” prin expresia rămasă în folclorul local: „Tu vrei să-mi internezi copiii în mizeria aia?!”  – jenantelor „comunicate cu iz pozitiv-neutru” pe care nici măcar în stare să și le scrie ei înșiși nu sunt – neasumându-și, astfel, nimic din – DA! – COLAPSUL prin care trece Spitalul Județean Arad!

 

Ultimele Știri

Related news

1 COMENTARIU

  1. Fals! Se fac testări TUTUROR celor care au mai mult de 3 zile liber consecutiv! Inclusiv celor care revin din concediu,cu o zi înainte de revenire!

Comentariile sunt închise.