miercuri, august 17, 2022

Spune-mi unde mergi ca să știu ce boală îți iei. Locuri „sigure”!

 

1. Mergi la spital că te apasă ceva greu și ai impresia că e de la cârnațul mătușii tale pe care ți l-a dat (de altfel) din inimă. Ajuns acolo, te „relaxezi” 2-4 ore până vine cineva să te bage în seamă. Îți poți minimaliza așteptarea dacă din buzunarul de la spate iese o bancnotă de 50€, pe care dacă nu ți-o fură țiganii din holul de așteptare, o oferi medicului drept recompensă pentru ajutorul, desigur, hipocratic. După ce ți-ai luat mândru tratamentul și te bucuri că nu e nimic grav, ajungi acasă liniștit. După un scurt timp, te încearcă alte dureri mai dure, fugi la control, dar de data asta cu 100€  în buzunar, o sută care nu poate face nimic împotriva infecției care ai luat-o în urmă cu 10 zile de la acel control banal. Acum nu îți rămâne decât să îți alegi țara unde vrei să fii tratat…

2. Cum tot se apropie sărbătorile cu pași repezi, îți iei elan și te arunci ca în piscină în super magazinele cu renume. Aici puii stau țanțoși pe raft de parcă ar fii vii și ajung să cântărească 3-5 kilograme puiul… puii lu` Făt-Frumos din E-uri, cu atâta apă în ei de putem crede că au murit înecați.
După ce te saturi de puii „înotători”, fugi la salam, unde dacă vrei să te intereseze ce mănânci, pe etichete vezi doar niște formule (Ah 342, Gulundonă, Benzemonă, Tilutonă) și ai impresia pe loc că de fapt ai citit rețeta unui terorist la fabricarea unei bombe. Pleci și de aici cu gândul la fructe, aici totul e delicios, atât de delicios încât de poftă muști dintr-un măr iar în el îți lași dintele. Singura vină ești tu, fructele nu se papă așa de unde vrei tu, până și ele au manual de instrucțiune. Pleci dezamăgit, poate ți-ai mai luat și ceva trichineloză, dar te oprești falnic la piață la domnișoara Tanța care îți oferă tot ce vrei într-un ambalaj urât dar de o sănătate MAXIMĂ!Acum tot ce vrei e să ajungi acasă, dar nu știi pe unde să mergi să nu te lovești de alte pofte care te vor pune pe butuci ieftin, bun și în promoție!

 

Ultimele Știri

Related news

2 COMENTARII

  1. Ai vrut tu să gătești ceva, dar a ieșit rasol (sau nasol). Mai aprofundează și nu te grăbi. Mâncarea bună se face la foc mic.

  2. Credeam ca e vorba de bolile luate de la curve . Era mai interesant articolul in acel sens . Decat sa ne sperii ca ne fura careva banii pt doctorii.

Comentariile sunt închise.