joi, martie 23, 2023

„Subsemnata Matei Izodora” – DREPT LA REPLICĂ

 

Am primit acest drept la replică astăzi, 5 februarie, la ora 12.35… chiar când ne aflam în a „n”-a documentare despre ororile care li se întâmplă bolnavilor internați în spitalele arădene tutelate de Consiliul Județean Arad și am luat-o ca pe un „déjà vudéjà connu” oarecare. Știam, din surse, că „se lucrează la el”, bănuiam (eram 99, 98 % siguri mai precis) că va veni „la pachet” cu amenințarea cu judecata și, mai mult, încă înainte de a ne apuca de lecturat, știam exact ce conține: am citit atâtea texte de acest gen încât le putem dicta și în somn.

Nu-l comentăm în niciun fel – nu în acest link! Ne-am limitat la a le trimite doamnelor avocat și clientei lor confirmarea de primire solicitată adiacent cât de sec am putut noi: „Am primit… Vă vom publica dreptul la replică, dar nu vom șterge niciun link. Cu stimă…”, urmând a reveni (pe larg… foarte pe larg) atât asupra sa, cât și în continuarea subiectului-în-sine. 

L-am primit în format PDF și nu l-am convertit în Word… pentru a nu ni se imputa că am intervenit în vreun fel în redactarea sa. Am eliminat din el doar adresa societății care editează cotidianul… deși și aceasta este foarte ușor de găsit de către oricine.

Articolul despre care se face vorbire – eliminat ulterior de pe site în urma unei Ordonanțe președențiale emise de Tribunalul Arad:

https://criticarad.ro/pentru-ca-sa-fii-curva-politica-e-mult-mai-rentabil-decat-sa-fii-una-cinstita-iata-le-in-toata-splendoarea-lor-pe-cele-care-se-ocupa-cu-tratamentul-bolnavilor-la-spitalul-covid-di/

Ultimele Știri

Related news

1 COMENTARIU

  1. Acest drept la replică trebuia să și-l exercite și polițistul din Vaslui prins cu morcovul asupra sa, că doar demnitatea persoanei e garantată de Constituție.

Comentariile sunt închise.