Front 7 ȘTIRI

„Sunt certați rău băieții!” O NOUĂ INCENDIERE INTENȚIONATĂ la o altă „mașină de șmecher” – de această dată CONFIRMATĂ de ISU Arad ca atare: incendierea cu benzină a roții [FOTO]

 

O nouă incendiere intenționată a unei noi mașini de „om important în zona lui” a luat foc azi-noapte – acest caz fiind „tras la indigo” după celelalte două care au speriat Aradul în ultimele zile – vezi articolele asociate – (nu de alta, dar n-ai nicio garanție că „mașina de lângă nu-i a ta”). 

„În această dimineață, în jurul orei 02.00 Detașamentul de Pompieri Arad a intervenit în municipiul Arad, pe strada Streiului pe pentru stingerea unui incendiu ce se manifesta la un autoturism. În momentul sosirii echipajului de intervenție, focul se manifesta la partea din față și din spate a mașinii. Datorită faptului că incendiul a fost văzut rapid, fară a se dezvolta la toată mașina, a fost stins în aproximativ 5 minute. A ars partea din față a mașinii și cea din spate. A fost deteriorat și un alt autoturism parcat lângă el.” – este INFORMAREA OFICIALĂ transmisă, cu fotografiile aferente, de către biroul de presă al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Arad.

Neoficial – dar cât se poate de credibil – a ars autoturismul BMW seria 7, ce aparține lui Călin Șuteu.
Cauza probabilă a incendiului este cât se poate de clar comunicată oficial: „folosirea cu intenție a surselor de aprindere în vederea producerii incendiului.”

***

[LATER EDIT]

„Au fost depuse plângeri de persoanele vătămate, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere. Există un cerc de persoane bănuite. Mai exact, au fost depuse două plângeri, pentru autoturismul distrus azi-noapte și cel distrus în noaptea de 14/15 Octombrie a.c.” – a informat Biroul de presă al IPJ Arad ulterior apariției știrii.

***

Articole asociate:

[ACTUALIZARE] BMW-ul socrului comisarului-șef Șerbănică și Porsche-ul lui Mladin au fost INCENDIATE INTENȚIONAT, probabil de aceeași „mână criminală”. Modul de operare este identic și TIPIC UNEI MAFII care astfel se răzbună pe… chestii!

Critic Arad, 18 octombrie 2019 9:18

83E57CEC-008D-4A73-9EAA-CE6F4A0585DC99F52915-1DA3-466F-9D6A-2BB78903785313AA09F7-38DD-4D24-BADE-D8B2D0174D32