marți, martie 28, 2023

Suporter Club UTA și-a ales noua conducere

Claudiu Negru (Kidu) a preluat miercuri, 15 februarie, 2023, de la Dan Proca, funcția de președinte al ONG-ului Suporter Club UTA – cel care deține drepturile asupra mărcii, siglei și palmaresului clubului.
Alegerile s-au desfășurat în sala de ședințe a Casei Sindicatelor, prin vot deshis – pentru președinte, vicepreședinte și secretar (funcții care au avut candidați unici) – și secret – pentru cei patru membri ai board-ului.

COMUNICAT Suporter Club UTA:
Adunarea Generală a membrilor Suporter Club UTA s-a reunit, miercuri seara, pentru a-și alege noua structură de conducere a asociației. Alegerile din cadrul Suporter Club UTA vin pe un fond normal, exact așa cum prevede statutul asociației.
Astfel, în urma ședinței Adunării Generale a membrilor, eveniment ce a avut loc în sala de ședințe a Casei de Cultură a Sindicatelor din Arad, Suporter Club UTA a trecut într-o nouă eră. Potrivit statutului, conducerea asociației este de fapt Consiliul Director, compus din șapte poziții, anume președinte, vicepreședinte, secretar și patru membri.
De asemenea, în cadrul ședinței au fost puse în discuție și alte subiecte, în speță chestiuni legate de situația referitoare la aplicația mobilă ce urmează a fi lansată de Suporter Club UTA, situația noului Fan Shop, un magazin dedicat suporterilor utiști, care de asemenea urmează a fi deschis în curând, respectiv chestiuni juridice legate de marca „UTA”.
Așadar, începând de acum, Consiliul Director al Suporter Club UTA este compus din:
  • Președinte – Claudiu Negru;
  • Vicepreședinte – Sebastian Bulumac;
  • Secretar – Laurențiu Albu;
  • Membri – Ovidiu Ionescu, Andrei Chiș, Claudiu Beinșan și Andrei Fuliaș.
UTA liberă!
Pentru noi doar UTA contează!
Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news