POLITICE

SURPRIZĂ… sau nu? Candidatura pentru funcția de președinte al PSD Arad a lui Ioan FLONTA este contestată… pentru că membrului-cotizant nu i s-a găsit ADEZIUNEA!

 

Surse (sigure) ne-au povestit că aseară (vineri, în jurul orei 21), unul dintre candidații pentru funcția de președinte al PSD Arad, Ioan Flonta, a fost contactat de președintele interimar Laurențiu Nistor pentru a-și retrage candidatura de pe listele de la scrutinul de astăzi, întrucât „nu i s-a găsit adeziunea la PSD”!
„Șocant – nu-i așa?!” :))
Omul ne-a sunat și pe noi, explicându-și situația într-un mod care nu mai lasă loc niciunui comentariu: „Domnul Nistor mi-a spus că nu mi s-a găsit adeziunea la PSD și, astfel, dosarul meu este incomplet – astfel că ar fi bine să mă retrag din cursă. De asemenea, mi-a explicat refuzul de a fi în capul acestei liste prin aceea că am fost doi ani, din cariera mea politică, membru UNPR. I-am motivat toate acestea prin faptul că 1. adeziunea mea trebuie să fie, conform statutului, la sediul partidului – eu cel mult pot să am o copie. 2. în scurta perioadă în care am fost la UNPR, a fost vorba tot de o misiune de partid: toți membrii UNPR au fost și sunt membri PSD – să nu ne ascundem după deget – și 3. i-am prezentat cotizațiile, plătite la zi, păstrez chitanțele de ani de zile!”

Nistor i-ar fi replicat lui Ioan Flonta că „nu se mai pot găsi actele de la PSD Arad, pentru că toată arhiva e la DNA” și că astăzi, la ora 9, se vor întâlni cu conducerea PSD, implicit cu Marcel Ciolacu, pentru a stabili circumstanțele legale ale acestui scrutin, care începe de la ora 10.00, la Hotel „Continental”.

Chiar așa – s-ar întreba un PSD-ist vechi care a umblat la teatru: „Cui îi este frică de Ioan Flonta?!”

[ACTUALIZARE – ORA 11.30]

Ioan Flonta a fost, pur și simplu, scos afară din sala hotelului Continental în care se desfășoară alegerile pentru funcția de președinte al PSD Arad. „A venit un om la mine care a spus că e președintele UNPR la nivel național și mi-a spus că nu am voie să candidez pentru că sunt membru al acestui partid. Nu l-am văzut în viața mea pe acel om… nici măcar la televizor” – ne-a spus Ioan Flonta, care vizavi de chitanțele ce atestă cotizațiile plătite la zi, ca membru PSD, a declarat că „domnii din conducere au spus că sunt neconcludente.”

Articol asociat:

TREI pentru PREȘEDINȚIA PSD Arad. Vezi LISTA completă a candidaților la funcțiile de conducere ale partidului

 

Critic Arad, 22 februarie 2020 8:23

cex-psd1ioan_flonta-3ioan_flonta-4ioan_flonta-2ioan_flonta-1