joi, decembrie 1, 2022

TÂLHĂRIE din SĂRĂCIE: pentru niște pachete de cafea „i-a dat spray” vânzătoarei unui supermarket de pe „Maniu” – iar pentru asta își va pierde libertatea la 28 de ani

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Reținut pentru tâlhărie

În seara zilei de 30 mai a.c., în jurul orei 19,50, polițiștii din municipiu au fost sesizați despre un eveniment care a avut loc în incinta unui supermarket de pe Calea Iuliu Maniu.

Un agent de pază al supermarketului, care a surprins un bărbat în timp ce sustrăgea mai multe pachete de cafea, ar fi fost pulverizat cu un spray iritant-lacrimogen. După săvârșirea faptei, bărbatul a fugit de la fața locului.

În urma investigațiilor efectuate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale, a fost identificat un arădean de 28 de ani, bănuit de săvârșirea faptei.

Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților Judecătoriei Arad cu propunerea luării unei măsuri preventive, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Biroul de presă al IPJ Arad

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news