ȘTIRI

„Tâmpiți de carantină”, trei bărbați în toată firea s-au ales cu dosare penale pentru că și-au agresat soțiile, iar doi, mai tineri, că plimbau, noaptea, două jardiniere „de proveniență nejustificată” prin Vlaicu

 

[COMUNICAT DE PRESĂ – IPJ ARAD]

Ordine de protecție provizorii, emise de polițiștii arădeni

Polițiștii arădeni au emis, la sfârșitul săptămânii trecute, trei ordine de protecție provizorii. În seara zilei de 25 aprilie a.c., polițiștii Biroului de Ordine Publică au fost sesizați că un bărbat de 55 de ani, din Arad, și-a amenințat soția cu moartea și cu
acte de violență, în timp ce se aflau la domiciliu.

Pe raza localității Pecica, la data de 26 aprilie a.c., pe fondul geloziei, un bărbat de 48 de ani și-a amenințat soția cu moartea și cu acte de violență, iar în seara aceleiași zile, un arădean de 37 de ani și-a agresat soția, în timp ce se aflau la domiciliul comun de pe raza municipiului.

Pe numele celor trei bărbați au fost întocmite dosare penale.

***

Plimbau jardinirele în miez de noapte

Polițiștii Secției 1 Vlaicu cercetează doi tineri arădeni, de 18 și 25 de ani, depistați pe Calea Aurel Vlaicu în noaptea de 26/26 aprilie a.c., având asupra lor două jardiniere cu flori. Tinerii nu au putut justifica proveniența jardinierelor, acestea fiind indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor.
Pe numele celor doi tineri a fost întocmit dosar penal pentru furt calificat, acesția fiind sancționați contravențional pentru nerespectarea restricțiilor de circulație.

 

Critic Arad, 27 aprilie 2020 12:54