marți, ianuarie 31, 2023

Tardiv și inutil: Explicațiile TEHNODOMUS pentru neterminarea lucrărilor la Stadionul UTA: nu s-a demolat ce trebuia, acoperișul a trebuit reproiectat și a fost frig…

 

Nu mai atunci când s-au constatat acestea, nici măcar cu o zi sau două înainte de demontarea panoului de șantier – ci fix astăzi, când suporterii UTA-ei se întâlnesc pentru a „inaugura neterminarea lucrărilor”, societatea care a câștigat licitația pentru lucrările la stadion a trimis următorul comunicat de presă…menit să-i enerveze și mai tare pe arădenii nemulțumiți de prestația administrației Falcă și a clientelei sale.

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Societatea SC Tehnodomus SRL în calitate de câştigător al contractului de proiectare şi execuţie am solicitat Primăriei Municipiului Arad decalarea termenului de finalizare a lucrărilor cu 6 (şase) luni din următoarele motive: neeliberarea amplasamentului prezentei investiţii, respectiv clădirile ce trebuiau să fie demolate Turn Radio, Clădirea Spălătoriei şi Creşa UTA, pe de o parte şi condiţiile meteo nefavorabile înregistrate de la începutul lucrărilor şi până în prezent, pe de altă parte. Numai sistarea lucrărilor pe timp friguros a generat o întârziere de 186 de zile a termenului de finalizare a acestei lucrări.

În plus, a fost necesară o reproiectare a acoperişului tribunelor pentru a corespunde noilor reguli privind protecţia împotriva incendiilor.

În aceste condiţii ţinem să subliniem faptul că nu putem vorbi despre nerespectarea duratei de execuţie a lucrărilor aşa cum este prevăzută ea în contract, ci despre o decalare a termenului de finalizare a lucrărilor de mărire a capacităţii peluzelor stadionului UTA.

 

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news