vineri, decembrie 9, 2022

Târgul de nuntă „Casă de piatră”: 18 -19 -20 martie, la sala de evenimente Palacio Arad

ADIO, CERTIFICAT VERDE – LIBER LA EVENIMENTE

Haideți la târgul de nuntă „Casă de piatră” – ediția 2022, în intervalul de 18 -19 -20 martie, la sala de evenimente Palacio Arad (fosta Biavati).

Îi invităm cu drag pe toți furnizorii de servicii la cel mai nou târg din an în judetul ARAD, oferind vitorilor miri susținerea din partea noastră, pornind împreună pe un nou drum spre o viață frumoasă. Toți aceștia vor avea ocazia sa își promoveze produsele in cadrul unei reviste cu adifuzare internațională, gratuit.

Furnizori cu partea de îmbrăcăminte (costumele mirilor și rochiile de mireasa, buchete de flori, accesorii) vor avea parte de prezentare pe o scenă special amenajată pentru încântarea vizitatorilor.

Pentru miri am pregătit o TOMBOLĂ cu premii-surpriză din partea sponsorilor noștri, cu premii în valoare de 10.000 lei. Extragerea câștigătorilor va avea loc în 19 Martie.

Va oferim 3 zile de târg

Program:

18 Martie – 13:00-20:00;

19 Martie – 10:00-20:00;

20 Martie- 10:00- 18:00;

Informații suplimentare și rezervări – la numărul de telefon 0771386443, email [email protected], [email protected]

Designerul Adreea Cormier Wacker este partenerul acestui eveniment

Designerul Andreea Cormier Wacker va participa la acest Târg de nunți în calitate de consilier de evenimente de acest fel, experiența internațională recomandând-o.

Arădeanca Andreea Cormier-Wacker – designer vestimentar de talie internațională: „Tot ce vine din inimă este protejat de iubire”

 

Pe pagina de Facebook dedicată Târgului de nuntă „Casă de piatră”  găsiți actualizări ale evenimentului.

 

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news