marți, martie 28, 2023

TÂRGUL DE NUNȚI „Wedding Bouquet” a ajuns la a II-a ediție la Arad… și este plin de SUPRIZE!

 

Cea de-a doua ediție #WeddingBouquet – târg destinat viitorilor miri, își deschide porțile pe data de 20 Ianuarie 2018. Timp de două zile, expozanții îi vor întâmpina pe viitorii miri cu produse și servicii premium pentru a-i ajuta să-și creioneze cu stil și eleganță cea mai frumoasă poveste din viață – nunta.Pe parcursul ambelor zile, publicul vizitator, va avea parte de un program de manifestări conexe menite să-i inspire pe viitorii miri să facă alegerile potrivite pentru o nuntă de poveste și să le ofere ocazia de a participa la diverse concursuri și o tombolă specială, dotată cu numeroase premii.

Aflat  la cea de-a doua editie, Târgul de Nunți „Wedding Bouquet” reușește să adune pentru a doua oară în orasul nostru cei mai bine cotati furnizori în materie de servicii de nuntă din țară Bianca Morariu, PR și organizator de evenimente ne arata încă o dată că și în Arad se pot organiza evenimente cu clasă, gândite și nu facute doar sa fie bifate. „Începând de la organizare, alegerea cu atenție a colaboratorilor și expozanților și până la programul conex al celor două zile, Târgul de Nunți din acest weekend se anunță un adevarat regal în materie de nuntă” – promite Bianca Morariu.

Branduri cu renume în materie tinute pentru miri, bijuterii, aranjamente florale, servicii foto dar și o parte dintre cei mai priceputi barmani din zona de vest a țării vor fi în acest weekend la târgul de nunți „Wedding Bouquet” unde vor oferta o gamă variată de produse și servicii necesare pentru ziua nunții.

Peste 60 de premii, la tombola care va avea loc din două în două ore

în care viitorii miri pot câstiga un costum de mire oferit de Felix Ramiro, sau chiar un inel cu diamante oferit de bijuteria Jasmin, voaluri pentru mirese și multe alte surprize. (pret bilet tombola 5 lei).
Două dintre cele mai bine cotate voci de radio și prezențe în online vor fi moderatorii evenimentului: Flick Domnul Rimă și Răzvan Popescu de la Radio ZU.

Surprizele  frumoase vor fi prezente și în zona artistică a programului.

Vă puteți delecta informându-vă și admirând totodată:
– prezentări de rochii mirese și costume de ceremonie, dar și coafuri pentru mirese;
– invitații și mărturii hand made;
– mașini de epocă.

 

Persoană de contact: Bianca Morariu
mail: [email protected]
tel: 0735.398.249

Localizare locație: Salonul BIAVATI, cartierul Grădiște (lângă reprezentanța Ford).

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news