marți, iulie 5, 2022

Tineretul ALDE Arad continuă evenimentele caritabile. 2500 de lei s-au adunat, la Nădlac, pentru ajutarea unui tânăr diagnosticat cu „sindromul Pierre Robin” [FOTO]

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Duminică, 1 Iulie Tinerii ALDE Arad s-au întâlnit la Nădlac cu ocazia celui de-al doilea turneu de fotbal în scop caritabil „Împreună pentru o faptă bună”.

La startul competiției s-au înscris 16 echipe , atat echipe formate din membrii ALDE din diferite zone ale județului cât și echipe formate din simpatizanți ALDE care au dorit să contribuie la îndeplinirea scopului caritabil, și anume ajutarea lui Dușan Marian Meszaros (21 ani), căruia din păcate doctorii i-au pus un diagnostic extrem de dur, și anume sindrom Pierre Robin retard sever.

„Sunt fericit pentru că reusim de la eveniment la eveniment să mobilizam tot mai mulți tineri și nu numai pentru același scop , ajutarea semenilor noștri care trec prin greutăți. Astăzi de exemplu, din donațiile celor peste 250 de persoane prezente s-au strâns  2489 Lei. Aș vrea să aduc multumiri speciale Domnului Primar al Orașului Nădlac, Ioan Radu Mărginean care alaturi de consilierii locali ALDE Nădlac au făcut o treabă extrem de bună reușind să organizeze totul perfect pana în cel mai mic detaliu. Știm și simțim aportul de încredere  oferit de Domnul Deputat Eusebiu Pistru față de Organizatia Județeană de Tineret ALDE Arad, și îi mulțumim,  însă trebuie să vă spun că fără devotamentul și implicarea colegilor mei evenimentele noastre nu ar fi niciodată atât de reușite, de aceea simt nevoia să le multumesc din suflet că își rup din timpul lor liber pentru a face fapte bune. Vă mulțumesc dragi colegi!” – a declarat Ucu Dima, președintele Organizatiei Județene de tineret ALDE Arad.

„Ce poate fi mai frumos decât să ajuți și să o faci din tot sufletul? Eu cred că nimic pe lume nu se poate compara cu sentimentul unic pe care o acțiune caritabilă ți-o oferă. Să faci rău este usor, însă să faci bine este o caracteristică pe care nu mulți o au.Iată că tinerii ALDE Arad au facut un obicei din a face bine , iar eu îi voi susține mereu pentru că tinerii că ei merită să ajungă lideri ai vremurilor care vor urma. Ei fac o altfel de politică, politica prin fapte și nu prin vorbe. Dacă îmi permiteți să dau un sfat celor care citesc acest articol,aș vrea să le transmit că sunt oricand bineveniti alături de noi, de ALDE, și că evenimentele „Împreuna pentru o faptă bună ” continuă în luna Iulie cu două noi turnee de fotbal la Apateu și la Secusigiu” – a declarat Eusebiu Pistru , președintele ALDE Arad.

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news