miercuri, februarie 8, 2023

Toate ca toate la PÂNCOTA- da` până la BISERICĂ! Polițiștii au prins un hoț care doar ÎNCERCA SĂ FURE din „Casa Domnului”

Un bărbat de 31 de ani a încercat să fure dintr-o biserică din Pâncota, dar s-a speriat de „luminițele poliției”

A încercat să fure dintr-o biserică

Polițiștii orașului Pâncota au fost sesizați despre faptul că, în noaptea de 3/4 februarie a.c., persoane necunoscute au pătruns într-o biserică din Pâncota, cu intenția de a sustrage bunuri.

În urma investigațiilor efectuate, s-a stabilit că un bărbat de 31 de ani, din localitate, ar fi forțat ușa de la intrare prin dislocarea gratiilor unui geam, ar fi pătruns în incintă, cu intenția de a sustrage  bunuri și a le valorifica. Bărbatul nu a dus la sfârșit rezoluția infracțională, întrucât s-ar fi speriat de girofarurile unei autospeciale de poliție care patrula, fugind de la fața locului.

Pe numele celui în cauză a fost întocmit un dosar penal și se continuă cercetările pentru tentativă de furt calificat, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ineu.

Biroul de presă al IPJ Arad

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news