marți, martie 28, 2023

TRAGEDIE în Aradul Nou: o juristă de doar 28 de ani și-a pus capăt zilelor

 

Marta Adela Carmen, în vârstă de 28 de ani, și-a pus capăt zilelor astăzi, fiind găsită spânzurată în propria casă de pe strada Piersicilor, din cartierul Aradul Nou. Tânăra femeie a fost angajată pe postul de jurist al Universității „Aurel Vlaicu” din Arad vreme de un an, iar în urmă cu 6 luni și-a dat demisia din funcția ocupată și s-a anjajat la POS-Mediu.
Alte surse spun că explicația gestului tinerei ar fi de natură sentimentală, survenind pe fondul unei depresii cauzate de o despărțire.

Conform primelor date culese de criminaliști de la fața locului, nu există suspiciuni cu privire la comiterea vreunei fapte de natură penală, dar corpul neînsuflețit al femeii a fost dus la Medicina Legală în vederea autopsierii, iar cazul a fost preluat de un procuror.

„Momentul în care echipajul medical al Serviciului Județean de Ambulanță Arad a ajuns la domiciliul tinerei, pe trupul victimei se instalase deja rigiditatea cadaverică, semn că tânăra a murit de câteva ore bune. Echipajul medical nu a avut altceva de făcut decât să constate decesul. Cel mai probabil victima s-a sinucis pe parcursul nopții. Trupul neînsuflețit a fost transportat la Medicină Legală pentru efectuarea autopsiei”, a declarat dr. Mircea Merea, directorul medical al Serviciului Județean de Ambulanță Arad.

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news