luni, iunie 27, 2022

Tragedie pe Valea Mureșului. Petrică, un băiețel de 8 ani, a murit după ce a căzut de la 6 metri de pe o stâncă de lângă Cetatea Șoimoș

 

Petrică, un băiețel de 8 ani, a murit după ce a suferit o contuzie la cap, căzând de la o înălțime de 6 metri. Tragedia s-a produs la capătul unei partide de „zbenguială” împreună cu fratele său mai mare, de 12 ani, pe dealul Cetății Șoimoș – singurul „loc de joacă” pe care îl aveau copiii la dispoziție în apropierea casei de la marginea satului de lângă Lipova.

Familia care și-a pierdut mezinul s-a mutat acum doi ani în Șoimoș, iar „anul trecut, micuțul, mai zburdalnic de felul lui, și-a spart capul căzând de pe bicicletă și intrând în comă” – conform  mărturiilor unei vecine. Petrică a lăsat în urmă, pe lângă doi părinți cu sufletul sfâșiat, și doi frățiori de 12 și 14 ani.

După ce fratele mai mare l-a văzut pe Petrică zăcând inconștient cu capul spart a strigat după ajutor, iar tatăl și-a dus copilul  pe brațe în casă și a sunat la 112.

„La sosirea echipajului nostru, copilul de opt ani era în stop cardio-respirator, produs pe fondul unui traumatism cranian. Pacientul prezenta o plagă occipitală cu hemoragie masivă, iar echipajul a încercat să-l resusciteze mai mult de o oră, ulterior fiind declarat decedat”, a declarat dr. Mircea Merea, director medical al Serviciului de Ambulanță Județean Arad.

S-a început și o anchetă în acest caz.

Foto: hiveminer.com (crop, prelucrată, scop asociativ)

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news