joi, martie 30, 2023

Trăim, oricum, într-un BÂLCI continuu, pe bani – dar acesta este Festivalul de la BULCI, pe gratis! Numele mari ale FOLK-ului românesc vin la a Ediția a IX-a

 

E un miracol că s-a născut și e de 9 ori miracol că rezistă… numai Orlando Toader știe (și, mai ales, poate) cum! BULCI FEST a ajuns la Ediția a IX-a, deja este un FESTIVAL DE MUZICĂ în toată regula – din moment ce îl girează prezența tuturor numelor MARI ale folkului românesc, îl antrenează toți aspiranții din zonă și îl fac popular miile de oameni care participă, an de an, la EVENIMENTUL VERII de sub ruinele fostului castel… casă de refacere pentru cei mai „alunecați” dintre noi.
O metaforă socială anitinomică este BULCI FEST: pentru că dacă trăim, oricum, într-un BÂLCI continuu, pe bani – acesta este Festivalul de la BULCI, pe gratis!… aceasta fiind și explicația supraviețuirii sale.

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Mircea Baniciu, ÎN PREMIERĂ la Bulci, alături de Mircea Vintilă, Marius Baţu, Adrian Ivaniţchi şi Mircea Bodolan

Mircea Baniciu este, alături de Mircea Vintilă, cap de afiş al festivalului de la Bulci, care va avea loc la sfârşitul acestei săptămâni (4 – 5 august), în umbra Castelului Mocioni.

Pe scena de la Bulci vor urca, vineri, Florian Jianu, Jul Baldovin (invitat special de la Stuttgart), Mircea Bodolan şi Mircea Baniciu, alături de Teo Boar şi Vladi Cnejevici.

Sâmbătă vor cânta Trupa 06, Daniel Julean, Nelu Pitic  & Trupa de Serviciu, Maria Gheorghiu, Adrian Ivaniţchi, Marius Baţu şi Mircea Vintilă.

În ambele seri, concertele vor începe după ora 19, din cauza caniculei.

Arădenii, dar nu numai, sunt aşteptaţi să petreacă două zile la cort şi foc de tabără, într-o atmosferă flower-power, motto-ul festivalului fiind „Celebrating Summer of Love 1967 – 2017”.

Camparea cu corturi şi rulote este gratuită. La fel şi intrarea la festival.

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.