Front 9 - Administrație

[TRANSPARENȚĂ DECIZIONALĂ] REGULAMENTUL de organizare și funcționare a BAZELOR SPORTIVE din municipiu poate fi contestat până la data de 30 iulie

 

Începând de marți, 13.07.2021, la intrarea în Primăria Municipiului Arad,  este afișat următorul document: Proiectul de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare a bazelor sportive

Până la data de 30.07.2021, la registratura Primăriei Municipiului Arad, cei interesaţi pot depune în scris contestaţii privind aceste documente.

Proiectul de hotărâre poate fi consultat începând cu data de 13.07.2021, pe pagina www.primariaarad.ro secțiunea Activități normative – Transparență decizională – Proiecte de hotărâri, și la Serviciul Relaţii cu Publicul, camera 5, Luni Marți, Miercuri între orele 08:30 – 15:30, Joi între orele 08:30 – 17:30, Vineri între orele 08:30 – 14:00.

Cei interesaţi pot solicita în scris şi pot primi copii contra cost după aceste acte, care pot fi studiate şi pe site-ul Primăriei Arad, la adresa www.primariaarad.ro.

Regulamentul prevede organizarea și funcționarea bazelor sportive aflate în administrarea Serviciului Baze Sportive din cadrul Direcției Dezvoltare și Întreținere a Primăriei Municipiului Arad. Respectarea regulamentului este obligatorie pentru personalul administrativ, de întreținere, pază şi curăţenie, precum şi orice alte persoane fizice şi juridice care vizitează baza sportivă.

Bazele sportive aflate în administrarea Serviciului Baze Sportive din cadrul Direcției Dezvoltare și Întreținere a Primăriei Municipiului Arad sunt următoarele:

a) Baza Sportivă „Șega” – strada Constantin Brâncoveanu nr. 116 – 122;
b) Baza Sportivă „ICRTI”- strada Câmpul Liniștii nr. 10;
c) Baza Sportivă „Motorul”- C-lea Timișorii, nr. 50A;
d) Baza Sportivă „Sânicolaul Mic”- str. Cpt. Ioan Fătu, nr. 90;
e) Baza Sportivă „Gloria”- str. Dacilor, nr. 9;
f) Sala de sport „Voinicilor”- str. Voinicilor, nr. 2-6.

În situația în care una sau mai multe baze sportive vor fi scoase de sub directa administrare a Serviciului Baze Sportive, fiind preluate, în vederea administrării de alte entități, regulamentul va deveni inaplicabil pentru respectivele baze sportive de la data preluării acestora.

Programul de folosire a bazelor sportive este între orele: 08:00-22:00, excepție făcând Baza Sportivă Gloria, care este deschisă în intervalul orar 06:00-24:00.

Tarife propuse pentru folosința bazelor sportive:

 

 

 

Condiții pentru închirierea/ utilizarea unei baze sportive ( art. 6 și 7 din Regulament):

Pentru închirierea/utilizarea unei baze sportive, cluburile sportive, grupurile organizate sau persoanele fizice/juridice vor depune o cerere cu programul solicitat, până în data de 20 a fiecărei luni, pentru activitățile ce vor fi desfășurate în luna următoare.

Organizatorii de evenimente culturale, educative, sportive, și alte activități de interes pentru comunitate care nu generează venituri vor putea folosi bazele sportive, în condițiile prezentului regulament, numai în urma depunerii unei cereri la Registratura Primăriei Municipiului Arad și primirea unui răspuns favorabil.

În cazul în care cererile vor fi depuse după data de 20 a lunii în curs, programarea va fi făcută în limita disponibilităților. Cererile vor fi depuse la camera nr. 5 – Serviciul Relații Publice și nota de plată pentru folosirea bazei sportive se va întocmi de către Serviciul Baze Sportive.

Programarea activităților se asigură cu plata în avans a tarifelor specificate în regulament. Programarea efectivă va fi aprobată în urma sincronizării cererilor și a dovezii de plată.

Proiectul de hotărâre și Regulamentul integral:

 

337 PH Regulament Baze Spor… by Critic Arad

Critic Arad, 14 iulie 2021 8:39

tarife_bazesportive