marți, decembrie 6, 2022

Trei bărbați din Mocrea au sunat la poarta unei case din Măderat, iar când proprietarul a ieșit, i-au dat spray, i-au aplicat o bătaie și au fugit

Doar unul dintre ei a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților Judecătoriei Ineu (foto) cu propunerea luării unei măsuri preventive.

[BULETIN DE PRESĂ]

  • Extras
Reținut pentru concurs de infracțiuni

În după-amiaza zilei de 22 noiembrie a.c., polițiștii orașului Pâncota au fost sesizați despre o infracțiune săvârșită de persoane necunoscute, în Măderat.

Din cercetări, a reieșit faptul că trei bărbați ar fi bătut la ușa unui imobil din localitate, iar când proprietarul a ieșit din curte, unul dintre aceștia i-ar fi pulverizat spray iritant în față și i-ar fi aplicat mai multe lovituri, după care ar fi plecat cu un autoturism într-o direcție necunoscută.

În urma investigațiilor efectuate de polițiști, au fost identificați trei bărbați din Mocrea, de 53, 25 și 21 de ani, bănuiți de săvârșirea faptelor.

În baza probatoriului administrat, bărbatul de 25 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților Judecătoriei Ineu (foto – n.red.) cu propunerea luării unei măsuri preventive.

Polițiștii continuă documentarea activității infracționale a celor trei bărbați, într-un dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunilor de violare de domiciliu și lovirea sau alte violențe.

Biroul de presă al IPJ Arad

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news