SPORTURI

Trei jucători din lotul UTA-ei sunt incerți pentru meciul cu ACS Poli. Coincidență sau nu, toți sunt timișoreni!

 

UTA încearcă să repete mâine jocul bun din meciul de pe teren propriu cu Dacia Unirea Brăila, însă meciul din runda trecută de la Timișoara cu Ripensia a ridicat câteva semne de întrebare.

Pentru moralul jucătorilor și pentru pregătirea tactică, antrenorul Ionuț Popa a programat în această săptămână un amical de 80 de minute cu Victoria Zăbrani. În prima parte au evoluat jucătorii proveniți de la grupele de juniori iar după pauză a venit rândul titularilor. UTA a întors scorul și s-a impus cu 3 – 1, au marcat David Popa și Kanda care a reușit o dublă. Melinte (foto) a fost menajat.

De la reluarea campionatului UTA caută soluții pentru a se pregătii pe o suprafață cât mai bună. Terenul sintetic a provocat deseori accidentarii și s-a trecut pe terenul II, dar acesta nu este îngrijit și la cererea jucătorilor s-a revenit pe sintetic. UTA întâlnește mâine pe ACS Poli, tri dintre timișorenii care au jucat aici sunt incerți, este vorba despre Melinte, Șeroni și Ciucur, jucătorii care au evoluat și la echipe de Liga 1.

Lotul folosit de Ionuț Popa în amicalul cu Victoria Zăbrani:

UTA 1: Orlic – Costin, El Hasani, Gavrilă, I. Iuga, Crăciun, Vulturar, Oroian, Miculescu, Stahl, David Popa.
UTA II: Bodea – Ivan, R. Iuga, Şeroni, Copaci, Neagu, Hredzac, Ciucur, Matei, Kanda, Cipri Rus.

Bilete pentru meciul de mâine se pot achiziționa astăzi până la ora 18 din Calea Victoriei, nr. 20, și în dimineața meciului, de la stadionul ”Motorul”, începând cu ora 9:30., meciul fiind programat de la ora 11.00
Prețul unui bilet este 15 lei (5 lei pentru elevi).
Mai pot fi achiziționate abonamente pentru meciurile rămase din retur, la prețul de 100 de lei, de asemenea UTA continuă campania pentru direcționarea procentului de 2% din impozit către club, doritorii sunt așteptați la standurile amenajate în incinta stadionului ”Motorul”, în ziua meciului cu ACS Poli. Formularele pot fi descărcate și de pe site-ul clubului, www.uta-arad.ro, apoi depuse atât la sediul din Calea Victoriei, nr. 20, cât și sâmbătă, la meci.

Cosmin Gherman, 8 martie 2019 10:21


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/criticar/public_html/wp-includes/functions.php on line 3783