joi, septembrie 29, 2022

TRENURILE SOARELUI sunt în circulație. Pe ruta ARAD – MANGALIA, un bilet „normal” costă 128, 7 lei. Vezi ORARUL

 

Începând de vineri, 9 iunie 2017, intră în circulație Trenurile Soarelui, programul estival de transport al CFR Călători. Timp de trei luni, până la data de 10 septembrie, peste 40 de trenuri vor asigura legături din toată țara către Delta Dunării şi staţiunile de la Marea Neagră.

CFR Călători a reintrodus în circulaţie Trenurile Soarelui. Acestea vor circula pe toată perioada sezonului estival, mai exact până în 10 septembrie şi vor asigura legături din toată ţara către Delta Dunării şi litoralul românesc. În unele vagoane, pasagerii vor avea acces la internet gratuit, dar şi la servicii de tip bar-bistro. Tot de astăzi au fost puse în circulaţie Trenurile Tineretului, pe ruta Sibiu-Piteşti-Bucureşti Nord-Mangalia şi retur. Treburile de noapte circulă de ieri, iar cele de zi de azi.
În program sunt incluse un număr de 40 de trenuri. Orele de plecare și sosire pot fi consultate pe pagina www.cfrcalatori.ro.
Prețul pentru un bilet la clasa a doua pe ruta Arad –  Mangalia tren direct este de 128.7 lei, trenul pleacă din Arad la ora 19.30 și sosește la Mangalia la ora 10.46.
Plecarea din Mangalia se face la ora 19.00, sosire în Arad la ora 10.00.
Pentru un loc la cușetă cu 6 paturi se plătește 158.8 lei.
Calatoria anticipata sau biletul dus – intors beneficiază de o serie de reduceri.

AICI VEZI ORARUL CU PLECĂRI / SOSIRI DIN FIECARE STAȚIE

Ultimele Știri

Related news