luni, decembrie 5, 2022

Tribunalul Arad: CHESTIONAR ONLINE privind percepţia participanţilor față de JUSTIȚIE

 

[COMUNICAT  DE  PRESĂ]

Biroul de informare şi relaţii publice din cadrul Tribunalului Arad este abilitat să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

Întrucât părerea participanţilor la actul de justiţie este importantă pentru noi, Tribunalul Arad, cu sprijinul Curţii de Apel Timişoara, a lansat un chestionar online privind percepţia participanţilor la actul de justiţie asupra activităţii Tribunalului Arad şi a judecătoriilor din circumscripţia  teritorială a acestuia.

Prin intermediul acestui chestionar, participanţii la actul de justiţie au posibilitatea  de a ne transmite  online punctul de vedere cu privire la activitatea desfăşurată în cadrul instanţelor din judeţul Arad.

Chestionarul este disponibil pe site-ul Tribunalului Arad, https://tribunalularad.ro şi  pe portalul instanţelor de judecată, http://portal.just.ro , Tribunalul Arad, la secţiunea „Informaţii de interes public”.

Chestionarul elaborat de Curtea de Apel Timişoara şi Tribunalul Arad este anonim, completarea acestuia durează doar câteva minute, iar rezultatele vor fi utilizate  pentru a îmbunătăţi activitatea instanţelor  şi pentru a creşte calitatea actului de justiţie la nivelul instanţelor arădene.

Aşteptăm cu interes opiniile şi sugestiile  participanţilor la actul de justiţie  asupra activităţii desfăşurată  de instanţele arădene.

Purtătorul de cuvânt al Tribunalului Arad,
Preşedinte Virgiliu Flavius Bradin

 

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news