miercuri, martie 29, 2023

„Trompeta” lui Falcă a împrăștiat promisiuni false, ca de obicei: UTA va juca returul la Șiria

 

Deși „trompeta” lui Gheorghe Falcă, viceprimarul Călin Bibarț, a promis pe un ton de siguranță nu mai demult de 18 ianuarie, anul acesta, că UTA nu va face naveta decât între stadioanele arădene Gloria și Motorul, iată că realitatea îl contrazice și-i aruncă în derizoriu declarația de la data amintită –  „Sigur, era mult mai comod să ne mutăm la Şiria sau Pâncota, terenuri omologate de Liga 2, dar UTA este a arădenilor şi nu am vrut să-i privăm pe suporterii din municipiu de meciurile din acest retur. Pe Gloria vor fi 2000 locuri şi va fi loc şi pentru fotbal şi pentru atletism”.

Iată Comunicatul de presă al Clubului UTA postat pe site-ul oficial uta-arad.ro

După o analiză profundă referitoare la situația terenurilor din municipiu, dar și a lucrărilor de modernizare planificate, clubul UTA a decis că echipa va disputa meciurile rămase din returul stagiunii 2016-2017 pe arena din Șiria.

Motivele principale sunt:

  1. Eliberarea cât mai rapidă a arenei „Motorul”, pentru a putea fi începute lucrările de modernizare pe care le dorim încheiate înaintea începerii sezonului 2017-2018.
  2. Pe actualul gazon ale arenei „Gloria”, montat recent, nu s-a practicat fotbal până în prezent și nu cunoaștem cum va răspunde solicitărilor. „Gloria” rămâne în atenția clubului nostru pentru antrenamentele primei echipe, dar și pentru copii și juniori.

Informăm publicul că asigurăm transport gratuit, cu autocare, la toate jocurile echipei ce se vor desfășura la Șiria. Plecarea acestora va avea loc cu o oră înaintea fiecărui meci, de la Podgoria, din fața fostei cofetării ”Mimoza”.

Posesorii de abonamente vor avea locuri rezervate în tribună. Capacitatea stadionului din Șiria va fi extinsă până la aproximativ 1100 de locuri.

Meciul amical cu formația FK Dinamo Pancevo are loc duminică, 19 februarie, ora 13:30, pe „Motorul”.

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news