Front 7 ȘTIRI

TUPEU DE RECHIN: Dan DINCĂ, „peștele ALFA” al Rețelei CARACAL și-a deschis PESCĂRIA LU` TĂTICU la Mocrea pentru toată lumea și îi face reclamă cu un banner neautorizat!

 

De câteva zile, la intersecția dintre DN 79 A și DJ 79 2D – respectiv dintre orașul Ineu și satul aparținător Mocrea – a apărut un banner uriaș pe care lumea, efectiv, nu știe cum să-l citească! Noi l-am văzut azi, l-am pozat și filmat și… suntem la fel de confuzi ca înainte de a-l vedea (pe wall la Alexandru Cumpănașu, azi-dimineață – aceasta fiind acuzat de foarte mulți comentatori de fake news și că imaginea ar fi prelucrată).

Sincer – și nouă ni s-a părut fake: cum să ai tupeul să-ți pui un  ditamai bannerul pe un drum public ca reclamă la un loc despre care polițiștii și restul lumii știu sau bănuiesc că e (sau a fost) un bordel-cazarmă?! Cum s-o botezi  PESCĂRIA LU` TĂTICU în condițiille în care tac-tu e Gheorghe Dincă însuși?! Cum să decupezi ca poză-reclamă un mafiot italian mort?! Cum (și de ce?!) să îți treci numele acționarilor pe banner?!
Cine – om sănătos la cap – ar face asta… chiar neavând problemele lui Dincă (și putem face abstracție – sau nu – de faptul că, la doi pași vecinătate, se află celebrul sanatoriu de boli mintale)?!

Dragi români, în timp ce DIICOT, infractorii care au condus Poliția Română, actualii avocați ai interlopilor și…

Publicată de Alexandru Cumpanasu pe Joi, 3 octombrie 2019

Colac peste pupăză – bannerul este amplasat ILEGAL: Primăria Orașului Ineu nu a eliberat – și nici nu i s-a solicitat să elibereze – autorizație pentru amplasarea lui. Primarul Cplin Abrudan ne-a declarat că „l-am văzut, dar nu știu să aibă autorizație!”

Gestul acesta e interpretabil în maxim două chei: fie întregii familii Dincă „i se rupe” de procurori, anchetatori… oricare ar fi aceștia (având situația sub control, pentru că are instrumente de șantaj la adresa autorităților) – iar acesta este un gest de SFIDARE; fie familia Dincă e compusă din oameni atât de bolnavi încât activitatea pe care o practică li se pare firească… normală… capitalistă – și așa-și fac ei PR!

Vom reveni cu mai multe detalii despre acest îngrozitor (și, iată, psihopat) subiect.

***

Articole asociate:

[EXCLUSIV] Dincă Gheorghe, CRIMINALUL DIN CARACAL, era parte a unei rețele de TRAFIC DE PERSOANE cu ramificații și în ARAD. Fiica sa, Dincă Daniela, arădeancă prin adopție, conduce o „societate de ucis animale” din postura de concubină a unui italian cu multe probleme penale

Lucian Valeriu, 4 octombrie 2019 4:44

ghorghe-dincadan-dincamocreaelena_dinca_si_fiica