CAMPANII

Turneu de fotbal în scop caritabil la Chișlaca. Tinerii ALDE au fost „Împreună pentru o faptă bună”

 

 

[COMUNICAT DE PRESĂ – ALDE ARAD]

Tinerii ALDE Arad s-au intalnit la Chislaca (Craiva) cu ocazia primului turneu de fotbal în scop caritabil „Împreună pentru o faptă bună”

Sâmbătă,9 Iunie Organizația Județeană de tineret ALDE Arad a organizat în premieră,în localitatea Chișlaca,comuna Craiva un turneu de fotbal cu scop caritabil.

La startul competiției s-au înscris 18 echipe , atât echipe formate din membri ALDE din diferite zone ale județului cât și echipe formate din simpatizanți ALDE care au dorit să contribuie la îndeplinirea scopului caritabil și anume ajutarea familiei D-lui C. Mihai  care în urma unui tragic accident de muncă a rămas fără un braț.

„Este primul eveniment  „Impreună pentru o faptă bună” și sunt fericit că a ieșit atât de bine. Au fost prezente peste 300 de persoane. Am reușit în doar câteva ore să strângem o sumă frumușică de bani pentru Dl.C.Mihai și familia acestuia, pe care viața i-a încercat din greu. Echipele participante au fost invitate să doneze, banii fiind adunați într-o urnă special confecționată. Aș vrea saă-i aduc mulțumiri D-lui Deputat Eusebiu Pistru pentru susținerea noastră, a tinerilor ALDE Arad și a proiectului „Impreună pentru o faptă bună” , proiect gândit de colegul meu de partid, Narcis Bănățean. Deasemenea vreau să ii mulțumesc lui Andrei Cismaș, în care am încredere că va face lucruri mari în Organizația ALDE Craiva și, nu în ultimul rând vreau să le mulțumesc tinerilor din echipa mea, de care sunt mândru !” – a declarat Ucu Dima , Președintele Organizației Județene de tineret ALDE Arad.

„Sunt mândru de tinerii ALDE Arad! Strategia noastră de reconstrucție a organizației începe să dea roade! Evenimentele “Impreună pentru o faptă bună” vor continua. Astfel, în 30 Iunie, la Nădlac, va avea loc un nou turneu. Le mulțumesc echipelor participante  Doresc să felicit întreaga Organizație Județeană de tineret ALDE Arad pentru devotamentul pe care îl manifesta în interesul promovării drepturilor și libertăților omului!” – a declarat Eusebiu Pistru , Președintele ALDE Arad.

 

 

Critic Arad, 11 iunie 2018 11:41

impreunapentru-ofaptabuna_chislaca-14impreunapentru-ofaptabuna_chislaca-13impreunapentru-ofaptabuna_chislaca-12impreunapentru-ofaptabuna_chislaca-11impreunapentru-ofaptabuna_chislaca-10impreunapentru-ofaptabuna_chislaca-9impreunapentru-ofaptabuna_chislaca-8impreunapentru-ofaptabuna_chislaca-7impreunapentru-ofaptabuna_chislaca-6impreunapentru-ofaptabuna_chislaca-5impreunapentru-ofaptabuna_chislaca-4impreunapentru-ofaptabuna_chislaca-3impreunapentru-ofaptabuna_chislaca-2impreunapentru-ofaptabuna_chislaca-1