marți, octombrie 4, 2022

Uite, așa ajungi PRIMAR la Arad: o dai în CANCAN! Îți faci o poză din Grecia cu cine trebuie, dușmanii crapă de ciudă, o arzi pe „underground” și aștepți oferte de la BRAZZERS

 

Geanina Pistru și Sergiu Bîlcea au poze împreună de au umplut internetul (și să vezi ce circulă pe privat!)… e o inflație cu pozele acestui ciudat cuplu de începe să-i scadă cota.
Care-i rostul lor?… De ce te-ai lăuda cu așa ceva dacă ești un bărbat / femeie discret(ă), divorțat dar cu copii – și, pe deasupra, persoană publică, în funcții de conducere?… Analiștii politici zic că pozele cu ăștia doi încearcă să ne transmită un mesaj calchiat  după metoda electorală în țările din vest, cu prostituția legalizată de mult: „bă, nu fiți ipocriți… tuturor, nu numai alegătorilor liberali le plac milfele cu bani, putere politică și care, oleacă upgradate la saloane, arată a păpuși second-de-lux. Clinton… Putin… Trump… ce mai e de explicat?
Plus FaceApp… care rupe tot pe Facebook și, mai ales, pe Instagram… unde agăți instantaneu cu așa ceva.

Nu criticăm negativ acest tip de simpatie… nu suntem nici noi sfinți!

Asta, însă, de azi-noapte, de  pe terasa unui catamaran luxos din Grecia (un trend în turism cu circuit închis și destinat doar unei anumite categorii de… majorități sexuale), are prea multă epică în ea încât să-i ignori „clarobscurul rembrandtian”, să zici că „nu face subiectul unei publicații serioase”…  că „nu întrunește exigențele estetice ale artei fotografice… e prea neclară”, „n-are destui pixeli” sau „poate nu-s ei”… și să n-o publici făcând oleacă de mișto de ea.
E ultra-realistă… ceea ce o face o valoare publicistică.

Nu de alta… dar să nu se mai dea mari „colegii sudiști” că numai ei au CANCAN… olguțe, prodance, bahmuțence, zăvorane, prințișori cu furtunul mare de arătat la maneliști.
Băbăieți, avem și noi – iar ai noștri sunt mai tari ca ai voștri – pentru că ei conduc Aradul și îl iubesc atât de mult și de pervers de-s în stare să facă gangbang cu toți alegătorii deodată… așa… doar din dragostea curată care-i #inspiră!

Mai mult: publicarea acestei poze are un efect benefic asupra Aradului – un oraș cu potențial turistic-sexual-politic cum nu găsești peste tot! 

Acest preludiu (sau postludiu – analiștii noștri sexuali încă se contrazic!) capturat de pe pupa unui catamaran bântuind printre insulele vechii Elade (chiar în apele în care s-a rătăcit Ulise însuși, în drum spre Ithaca – vezi harta din galeria foto) poate fi sfârșitul nasol al unei cariere politice (al cărui demers nu-l va înțelege nimeni în veci… deci un lucru bun pentru Arad) – dar și începutul unei partide de swing colectiv care ne-ar pune pe toate paginile mondene ale tuturor ziarelor din lume, iar firme serioase precum Brazzers ar putea investi în acest oraș, dând astfel o plusvaloare pieței de muncă:

Articole asociate:

Domnul Bovary

[BREAKING SHIT] Doamne apără… dar ce caută altă femeie decât nevastă-sa cu mâna pe primarul nost` pe avionul de „Brucslles”?!

Ultimele Știri

Related news

5 COMENTARII

  1. Daca ajunge Sergiu &Gianina(plin patu de clisă)fugim din Arad !Ghitza o lasat unu mai tăntălău ca el!sper sa iasă arădenii la vot….oare se va pocaiii si Sergiu&Gianina pt voturi???

  2. Se aude că dezmățul a fost plătit de Marem, după ce CJA a făcut o plata preferentiala in contul Spitalului Județean…
    Aloooo, DNA, se aude???

  3. Fix fâs… doi oameni divortati… intr o poza( nici nu avem certitudinea veridicitatii acesteia). Incercati cu alte cancan-uri…

  4. Mi-e greata de ăștia 2!!! În tot Aradul asta, n-ai găsit mai Sergiulica și tu o prospatura!!!! Știm cu toții zicala cu găină bătrână, dar…… Bine, hai, fi tu Macron de Arad

Comentariile sunt închise.