Ultima „ispravă” a Primăriei Arad: TRANSFORMATOARE ÎN COPACI!

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

USR Arad: Ne pregătim de „Zilele Aradului”

Aradul intră în sărbătoare în câteva zile, iar USR apreciază că orașul va avea activități consistente pentru a celebra această ocazie. Din păcate, arădenii nu se pot bucura pe deplin pentru că Primăria dă din nou dovada incapacității sale. Pregătirea făcută pentru acest eveniment de amploare este distructivă, după cum arată și exemplele de pe Malul Mureșului!

Lipsa de responsabilitate a administrației locale se demonstrează încă o dată. Poate intențiile sunt bune, însă absența specialiștilor se vede în cel mai mic detaliu. Acestea se văd în mai toate lucrările Primăriei, de la străzi și trotuare la poduri și monumente. Iar evenimentele organizate cu prilejul Zilelor Aradului nu puteau fi o excepție.

Cei care au amenajat spațiul pe Malul Mureșului au făcut ceva scandalos: au montat transformatoarele direct în trunchiul copacilor! La câte stricăciuni face administrația locală cu aceste manifestări, ar trebui să se continue Zilele Aradului cu Zilele Regenerării sau Ecologizării. Așa chiar ar simți arădenii că Primăria face ceva durabil pentru ei, și nu doar încearcă să le cumpere simpatia cu mâncare și concerte.

Facebook Comments Box
Despre Critic Arad Articolele 6490
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.
I accept the Privacy Policy