sâmbătă, aprilie 1, 2023

Un adolescent de 16 ani din CRAIVA care a ucis un localnic de 67 de ani a fost ARESTAT la 26 de luni după comiterea faptei

Un adolescent de 16 ani a fost arestat preventiv într-un dosar de omor, fiind suspectul principal în cazul unei crime petrecute pe data de 30 ianuarie 2020, pe când avea doar 14 ani.

Un adolescent de 16 ani a fost arestat preventiv într-un dosar de omor, fiind suspectul principal în cazul unei crime petrecute pe data de 30 ianuarie 2020, pe când avea doar 14 ani.
Conform datelor culese de anchetatorii de „Investigații criminale”, tânărul ar fi ucis un localnic din comuna Craiva, în vârstă de 67 de ani.

I.P.J. ARAD:
ARESTAT PENTRU OMOR

Un adolescent de 16 ani, din judeţul Arad, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, el fiind principalul suspect în cazul unei crime care a avut loc în urmă cu doi ani. Un bărbat de 67 de ani a fost găsit atunci de sora sa decedat, cu multiple răni la nivelul capului.

În continuarea cercetărilor efectuate într-un caz de omor săvârșit la data de 30 ianuarie 2020, la data de 31 martie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Arad sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Tribunalului Arad au pus în executare 3 mandate de percheziție domiciliară  la imobile situate pe raza localității Craiva.

De asemenea în urma investigațiilor efectuate în cauză și în baza probatoriului administrat au mai fost puse în executare 3 mandate de aducere, în vederea audierii persoanelor bănuite și clarificării stării de fapt.

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad a dispus la data de 31 martie a.c., reținerea unui tânăr de 16 ani,

din localitatea Craiva, bănuit de comiterea faptei, iar la data de 01 aprilie a.c., magistrații Tribunalului Arad au emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, urmând ca acesta să fie supus unei expertize medico-legale psihiatrice în vederea stabilirii discernământului.

Activitatea a beneficiat de suportul tehnic al Direcției pentru Operațiuni Speciale și de cel de specialitate al Institului de Criminalistică din cadrul I.G.P.R.

La acțiune au participat și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și criminaliști ai Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news