duminică, martie 26, 2023

Un (alt) tramvai numit dorinţă

 

Duminică seara, în plină desfăşurare a marelui circ „Zilele Aradului”, un cetăţean cu o maşină înmatriculată în Spania a parcat foarte aproape de liniile de tramvai oprind circulaţia în Piața Avram Iancu .

Nesimţirea omului venit din Spania e ceva comun. Nu e primul care blochează tramvaiul în zona respectivă, dar mă întreb de ce vine atâţia kilometri ca să fie nesimţit? Sunt convins că nu-şi permite să facă acelaşi lucru în altă ţară. De ce trebuie noi să ii suportăm pe cei care vin aici şi se defulează, în fiecare an, în această perioadă? Oare nu ar trebui să ne dea un exemplu de civilizaţie?

De ce Poliţia Locală stătea şi se uita la noi cum împingem maşina cu numere de Spania? De pe margine sunt convins că era distractiv, dar oamenii din tramvai enumerau înjurăturile ştiute.

Dorinţa oamenilor din tramvai era simplă :

– Vrem şi noi să trecem şi să ajungem acasă!

– Vrem ca cei ce vin în vizită să nu se comporte ca nişte manelişti nesimţiţi!

 

 

Ultimele Știri

Related news

1 COMENTARIU

  1. Mărine, stii proverbul: Cainele intra in biserica. Nici biserica nu se spurcă, nici câinele nu se sfințește.?
    Asa si cu multi nesimtiti plecati in strainatate. Avantajul Romaniei ca, pentru o perioda de timp, scapa de ei. Tu te astepti ca nesimtitii astia sa se civilizeze in afara? Oricum, genul asta de „plecat afara” sta prin sate nepopulate, isi maninca de sub cur 11 luni pe an, ca sa vina in tara sa se „dea rotund” o luna . Sunt scârbit de asa „dihănii”.

Comentariile sunt închise.