marți, noiembrie 29, 2022

Un autoturism hibrid a ars aproape integral pe o stradă din comuna Vladimirescu

 

Un autoturism hibrid, staționat pe strada Horia din Vladimirescu, a luat foc azi-noapte. Incendiile la autoturismele de tip hibrid și electric presupun folosirea de cantități mari de substanțe de stingere și timp îndelungat. În acest caz intervenția a durat aproximativ 3 ore.

[COMUNICAT DE PRESĂ]

În data de 08.11.2022, în jurul orei 23:00, pompierii militari arădeni au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spuma, o autospecială cu modul pentru descarcerare și un echipaj SMURD pentru limitarea și lichidarea unui incendiu care a cuprins un autoturism hibrid, staționat pe strada Horia din localitatea Vladimirescu.

La sosirea echipajului de intervenție incendiul se manifesta la nivelul compartimentului bateriei aflat sub bancheta din spate a autoturismului.

Daune materiale

Deși a fost prima intervenție de acest tip pentru pompierii arădeni, aceștia au lichidat incendiul în limitele găsite, autoturismul fiind afectat în proporție de 40%.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost un scurtcircuit electric.

Biroul de presă al ISU Arad

 

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news