Un băiat de 14 ani a fost lovit de mașină în fața Liceului „Vasile Goldiș”

0
accident_copil_Victoriei

În dimineața zilei de marți, 10 ianuarie, în jurul orei 07.18, pe Calea Victoriei în fața liceului „Vasile Goldiș”, un adolescent a fost lovit de mașină.

Este vorba de un copil de 14 ani, băiat, acesta fiind conștient, cooperant.

Conform primei evaluări a echipajului medical de intervenție, acesta prezintă TCC fără pierderea conștienței și are contuzie la gamba dreaptă. Pacientul a fost transportat la UPU pentru investigații amănunțite.

Deocamdată nu a fost comunicat dacă adolescentul a fost lovit pe trecerea de pietoni sau traversa prin loc nepermis.

I.P.J. Arad – ora 10.00

În dimineața zilei de 10 ianuarie a.c., în jurul orei 7,15, pe strada Victoriei, din Arad, a avut loc un accident rutier.

Din primele cercetări, a reieșit că un bărbat de 59 de ani, din Șagu, in timp ce conducea un autoturism dinspre Piața UTA spre Piața Spitalului, a acroșat un minor, angajat în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni, în zona unei unități de învățământ.

În urma impactului, minorul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijri medicale, fiind rănit ușor, la prima vedere.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului rutier, într-un dosar penal întocmit pentru vătămare corporală din culpă, urmând ca, în funcție de concluziile medico-legale să fie luate măsurile legale.