Acasă ȘTIRI Un bărbat de 60 de ani a vrut să se arunce de...

Un bărbat de 60 de ani a vrut să se arunce de pe pasarela Ștrandului Neptun pentru că Poliția Locală i-a luat buletinul. Vezi cine e cunoscutul personaj…

0

 

„Posibil tentativă suicid (bărbat urcat pe Pasarela Ștrandului Neptun). Intervine Detasamentul Arad cu 1 Descarcerare, 1 Barca si 1 Autospecială scafandri” – a anunțat ISU Arad vineri, la ora 11.45.

Primul echipaj ajuns la fata locului a fost cel de descarcarcerare. A fost vorba despre un bărbat în vârstă de 60 ani care era agățat de balustrada podului pe partea dinspre exterior. Bărbatul a colaborat cu echipajul de pompieri și a fost convins sa urce înapoi pe pod după care a fost predat echipajului Serviciului de Ambulanță Județean Arad.

Conform ofițerului de presă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență. „Bărbatul era foarte supărat pe cei de la Poliția Locală pentru că i-au luat buletinul acceptând, totuși, să negocieze cu salvatorii.”

Diferendul a durat câteva minute, cei de la ISU neapucând nici măcar să imortalizeze evenimentul, iar presa neapucând să ajungă cât să ia imagini.

Fotografia este realizată cu un alt prilej.

Editare ulterioară

Bărbatul se numește Gheorghe Laiu și este cunoscut cu antecedente de „război personal cu autoritățile”.

 

Exit mobile version