miercuri, august 17, 2022

Un cadavru uman de mici dimensiuni a fost găsit între MIȘCA și VÂNĂTORI. Primele suspiciuni conduc înspre SEBASTIAN CORBEI, copilul de 7 ani dispărut acum 3 luni!

 

Cadavrul este într-o stare de descompunere extrem-avansată, așa încât, până la efectuarea autopsiei și a testelor ADN nu se pot face decât speculații – dar primele suspiciuni nu au cum să nu conducă înspre cazul dispariției din 9 ianuarie, a.c., a minorului de 7 ani, CORBEI SEBASTIAN IONEL – mai cu seamă că ÎMBRĂCĂMINTEA ȘI ÎNCĂLȚĂMINTEA, spun părinții, sunt cele purtate de Sebi în ziua dispariției.

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Astăzi, în jurul orei 12,45, un apel 112 a sesizat polițiștii despre prezența unui cadavru uman, de dimensiuni mai mici, pe un câmp la aproximativ 10-12 km intre localitățile Mișca și Vânători.

Colegii de la SIC, împreună cu procurorul criminalist sunt la fața locului.

Cadavrul urmează a fi transportat la SJML pentru efectuarea autopsiei și identificarea cadavrului.

Biroul de presă al IPJ Arad

 

[ACTUALIZARE] 7 aprilie, 2021

Pentru a confirma / infirma identitatea cadavrului s-au prelevat probe biologice, care au fost trimise la Institutul Național de Medicină Legală București, în vederea efectuării expertizei ADN.

Cadavrul a fost găsit într-o avansată stare de descompunere și a fost parțial devorat de animale. Din membrele inferioare au rămas doar oasele. O mână lipsește. În urma efectuării primelor constatări medico-legale, nu rezultă să fi existat urme de violențe pe corpul victimei.

Articol asociat:

https://criticarad.ro/actualizare-7-sebi-este-cautat-azi-in-puturile-de-pe-campiile-mlastina-din-jurul-comunei-misca-zvonurile-privind-faptul-ca-micutul-a-fost-vazut-bantuind-noaptea-pe-strazile-din-bucuresti-nu-sunt-c/

 

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news