ȘTIRI

Un cadavru uman de mici dimensiuni a fost găsit între MIȘCA și VÂNĂTORI. Primele suspiciuni conduc înspre SEBASTIAN CORBEI, copilul de 7 ani dispărut acum 3 luni!

 

Cadavrul este într-o stare de descompunere extrem-avansată, așa încât, până la efectuarea autopsiei și a testelor ADN nu se pot face decât speculații – dar primele suspiciuni nu au cum să nu conducă înspre cazul dispariției din 9 ianuarie, a.c., a minorului de 7 ani, CORBEI SEBASTIAN IONEL – mai cu seamă că ÎMBRĂCĂMINTEA ȘI ÎNCĂLȚĂMINTEA, spun părinții, sunt cele purtate de Sebi în ziua dispariției.

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Astăzi, în jurul orei 12,45, un apel 112 a sesizat polițiștii despre prezența unui cadavru uman, de dimensiuni mai mici, pe un câmp la aproximativ 10-12 km intre localitățile Mișca și Vânători.

Colegii de la SIC, împreună cu procurorul criminalist sunt la fața locului.

Cadavrul urmează a fi transportat la SJML pentru efectuarea autopsiei și identificarea cadavrului.

Biroul de presă al IPJ Arad

 

[ACTUALIZARE] 7 aprilie, 2021

Pentru a confirma / infirma identitatea cadavrului s-au prelevat probe biologice, care au fost trimise la Institutul Național de Medicină Legală București, în vederea efectuării expertizei ADN.

Cadavrul a fost găsit într-o avansată stare de descompunere și a fost parțial devorat de animale. Din membrele inferioare au rămas doar oasele. O mână lipsește. În urma efectuării primelor constatări medico-legale, nu rezultă să fi existat urme de violențe pe corpul victimei.

Articol asociat:

[ACTUALIZARE 7] Sebi este căutat azi în PUȚURILE de pe câmpiile-mlaștină din jurul comunei Mișca. Zvonurile privind faptul că micuțul a fost văzut bântuind noaptea pe străzile din București nu sunt confirmate, dar nici infirmate de către autorități!

 

Critic Arad, 7 aprilie 2021 4:20

misca-cadavru-4misca-cadavru-3misca-cadavru-1