duminică, decembrie 4, 2022

„Un coș de fum amplasat necorespunzător față de materiale combustibile” a fost cauza unui incendiu care a distrus acoperișul unei case din Pâncota

În această dimineață, (10.10.2022), în jurul orei 09:30, pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă din localitatea Pâncota.

Pentru misiune au intervenit forțe și mijloace din cadrul Detașamentului de pompieri Ineu-Garda 1 Ineu cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, încadrată cu 8 subofițeri și un echipaj SMURD. În sprijinul forțelor, au intervenit și pompierii voluntari ai SVSU Pâncota cu o autospecială de stingere.

La sosirea echipajelor, incendiul care se manifesta la nivelul camerei tehnice, propagat la acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 20 de mp, a fost localizat de SVSU Pâncota.

Pompierii militari arădeni au intervenit pentru lichidarea și îndepărtarea efectelor negative ale incendiului.

Din fericire nu s-au înregistrat victime.

În urma flăcărilor au ars: acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 20 mp și camera tehnică cu bunurile din interiorul acesteia.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind:

„efect termic – coș de fum amplasat necorespunzător față de materiale combustibile”

(foto: ISU Arad)

Biroul de presă al ISU Arad

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news