ȘTIRI

Un DOSAR PENAL cât o (mică) victorie a mass-mediei în fața IMPOSTURII și CORUPȚIEI: Procurorii cercetează CINE E VINOVAT de săvârșirea infracţiunii de ZĂDĂRNICIREA COMBATERII BOLILOR în cazul pastorului Ioan Șerban!

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Vă informăm că la data de 24.03.2020 la Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad s-a înregistrat un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii infracţiunii de „zădărnicirea combaterii bolilor”, prev.şi ped. de art.352 din C.pen.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad au întocmit la data de 24.03.2020 un dosar de urmărire penală, urmare a unor articole publicate in mediul on-line, articole din care rezultă că în perioada 20- 23.03.2020 pe Secţia ATI din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad a fost internată o persoană de sex masculin în vârstă de 64 ani, persoană care a decedat la data de 23.03.2020, la data decesului fiind confirmată pozitiv cu noul coronavirus (COVID19).

În cauză a fost dispusă începerea urmăririi penale „in rem” cu privire la săvârşirea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, faptă prev. şi ped. de art.352 NCP.

Urmărirea penală continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale.

PROCUROR, Ruxandra Tarcea

MINISTERUL PUBLIC PARCHETUL DE PE LÂNGĂ TRIBUNALUL ARAD

TRIBUNALUL ARAD 24.03.2020

……………………………………….

Articol asociat:

[BREAKNG NEWS] PRIMUL CAZ din Arad depistat pozitiv cu SARS-CoV-2: un PASTOR NEOPROTESTANT și profesor – DECEDAT. SPITALUL JUDEȚEAN ARAD ar putea intra în CARANTINĂ!

 

Critic Arad, 24 martie 2020 3:26